Barnehagelærer

Er du glad i å være ute i all slags vær? Kan du engasjere barn og voksne både inne og ute? Da er du kanskje den vi ser etter?
Vi har bruk for en engasjert barnehagelærer som kan være med på å gi barna opplevelser, utfordringer og erfaringer.

Det er en fast 100 % stilling som venter på nettopp DEG!

Forventninger til deg som søker:

Du er en faglig dyktig, tydelig og engasjert barnehagelærer med et oppriktig ønske om å være aktiv ute i barnehagen hver dag, hele uken, året rundt. Du er løsningorientert og ser hva som skal gjøres og gjør det. For deg handler det om å bidra til at barnehagen som helhet gir barna best mulig tilbud. Du samarbeider godt med foreldre og kolleger. Du har hjertet ditt i barnehagen og er omsorgsfull, kreativ og leken i møte med barna. For oss er det viktig at du er serviceinnstilt overfor foreldrene, og solidarisk, samlende og inkluderende overfor dine kolleger. Det er viktig at du tør å stille krav og er tydelig i dine forventninger. Fysisk aktivitet er en stor del av hverdagen i barnehagen og du må kunne lede og inspirere også her. Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning. Vi legger stor vekt på personlig egnethet.

Formelle krav:

Du må ha barnehagelærerutdanning, eller annen relevant og godkjent utdanning. Politiattest må forelegges før tiltredelse.

Vi kan tilby:

Ordnede arbeidsforhold med medlemsskap i PBL med tariffavtale og pensjonsordning.
Dyktige, engasjerte og pålitelige arbeidskolleger.
Byens fineste beliggenhet med kort veg til marka og sjøen, idrettsanlegg og basseng. Vi har byens største uteområde med mange naturgitte muligheter for lek og læring.

Oppstart etter avtale, senest 17.08.20

Spørsmål? Kontakt Tone Lillevik på mobil 951 10 064.
Søknad med CV sendes: post@bjorumbarnehage.no

Søknadsfrist: 30.april 2020