BPA-assistent

Jeg er en glad og god gutt på 9 år som bor på Skage i Namdalen sammen med mamma og pappa, to søsken og en hund. Jeg er aktiv, men trenger litt ekstra oppfølging i hverdagen. Nå ser jeg etter assistenter som kan være en del av livet mitt. Jeg er glad i å se film, lese bøker, tegne, spille ulike typer spill og være fysisk aktiv. Hvis du synes dette høres gøy ut å bli med på disse tingene sammen med meg – da hadde det vært supert om du hadde søkt på stilling som min BPA-assistent. På ettermiddagene liker jeg å være med kompisene mine både ute i gata og hjemme hos meg. Jeg går på svømmetrening en gang i uka og jeg synes det å leke i basseng er kjempegøy. Hvis du også synes aktivitet i vann, er gøy er det topp. På vinteren stortrives jeg med slalåm. Så dersom du ikke er redd for fart, har du kommet riktig!

Jeg har en såkalt Glut1 mangelsykdom og epilepsi. I min hverdag har jeg strenge retningslinjer i forhold til at jeg går på en klassisk ketogen diett, som er min medisin og eneste behandling. Derfor er det viktig at assistenten har fokus på detaljer i forhold til mine måltider. Mamma sier at du som assistent vil få god opplæring i dietten min.

Arbeidsoppgavene vil være:

 • Å være min superhelt i hverdagen
 • Bli med meg på trening og fritidsaktiviteter
 • Gå til og fra skolen sammen med meg
 • Håndtere epilepsianfall
 • Lage mat sammen med meg (klassisk ketogen diett)

Jeg ser etter deg som er:

 • Initiativrik, leken og aktiv
 • Morsom og sosial, og har godt humør
 • Trygg, tålmodig og ansvarsbevisst
 • Pålitelig
 • Har førerkort klasse B
 • Over 18 år og har plettfri vandel (gyldig politiattest må fremlegges)

Har du kjennskap til epilepsi og anfallshåndtering, er det et pluss, men er ikke avgjørende. Du vil få god opplæring uansett.

Vi ser etter flere assistenter, og er fleksibel på stillingsandel. Arbeidstid vil være dag/ ettermiddag og kveld (evt. helg). Jobben som BPA-assistent kan godt kombineres med studier. Vi vurderer kandidater fortløpende og oppstart blir etter avtale.

Du vil bli formelt ansatt i Prima Assistanse, som vil ha ansvaret for lønn, forsikringer og kurs av ulike slag, men arbeidsplassen blir hjemme hos meg eller der jeg oppholder meg. Mamma blir sjefen din i det daglige.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Søknadsfrist: snarest

Søknad sender du inn her

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.
For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/