Byggingeniør/konstuktør

Vi er med på et Industrieventyr – nå ønsker vi å ha med deg også!

Overhalla Betongbygg er et Trøndersk industrieventyr. Vi er en 75 år gammel gründerbedrift som har 230 ansatte og driver to betongelementfabrikker i Trøndelag. Vi tenker stort og bygger stort. Nå produserer vi fasadeelementer til D-blokka på det nye Regjeringskvartalet.

Vi ser etter noen som vil tenke nytt når det gjelder armering og konstruksjon!

Vi har gått til anskaffelse av Nordens første helautomatiske nettsveisemaskin, og er i starten av en prosess der tegningene sendes direkte fra «tegnebordet» til nettveisemaskina. Armeringen blir deretter automatisk produserer ut ifra spesifikasjonene. Vi har bygget om vår fabrikk på Overhalla slik at vi nå har en egen «armeringsfabrikk». Denne forsyner elementfabrikken på Overhalla samt mye av fabrikken på Verdal. Målet er miljøgevinst og effektivisering, og konstruktørenes rolle blir med dette enda viktigere.

Se vår film om den nye nettsveisemaskina her eller les om saken her.

For at prosjektene skal ha riktig fremdrift, flyt og kvalitet, deltar vår konstruksjonsavdeling i idé -og utviklingsfasen av de fleste prosjektene. Konstruktørene er vår viktigste faglige ressurs og spiller en sentral rolle i koordineringen. Vi søker deg som vil være med på utviklingen videre og som jobber godt i team.

Overhalla Betongbygg har et ungt, kunnskapsrikt og spennende miljø på vår konstruksjonsavdeling. Våre konstruktører har ansvaret for utforming av ulike spennende prosjekter av varierende størrelse innen blant annet landbruk, samferdsel, leilighetsbygg, næringsbygg og offentlige bygg som skoler og kulturhus. De siste årene har det vært stort fokus på havbruksnæringen og vi har konstruert og produsert flere av de største landbaserte oppdrettsanleggene og slakteriene i Norge.

Vi jobber mye tverrfaglig, og dette er noe av grunnen til at vi blant annet innen havbruksnæringen har utviklet et eget konsept i samarbeid med SINTEF.

Kvalifikasjoner:

Ingeniør/Sivilingeniør Konstruksjonsteknikk
Erfaring med prosjektering av prefab betong/stål
Erfaring med BIM / Tekla Structures

Egenskaper vi ser etter:

Du må kunne jobbe selvstendig og i team
Bidra til et godt arbeidsmiljø
God formidlingsevne i norsk skriftlig og muntlig
Evne til å jobbe strukturert i et hektisk miljø

Vi tilbyr:

Lønn etter avtale
100% stilling
Gode pensjons- og forsikringsordninger (AFP og behandlingsforsikring)
Et kreativt, kunnskapsrikt, morsomt og utfordrende arbeidsmiljø
En offensiv bedrift i vekst
Arbeidssted Overhalla, Verdal eller Trondheim

Les mer om vår konstruksjonsavdeling her

For mer informasjon om stillingen, kontakter du: Konstuksjonssjef, Hans bakken, mob: 468 94 745 – hans@overhallabetongbygg.no

Søknadsfrist: 11. juni 2023

Søknad sendes til: siri@overhallabetongbygg.no

Søkere vil bli kontaktet fortløpende.