Caféansvarlig

Biltema åpner et topp moderne varehus med god beliggenhet på sydsiden av Høyknesbrua, med god eksponering mot veien. Varehuset vil bli totalt 6000 kvadratmeter, ha fullt sortiment med alle Biltemas 8 varegrupper, 19 000 varelinjer, hentelager, selvscanningskasser og oversiktlige handlegater. Over 100 parkeringsplasser er tilrettelagt for å tilfredsstille behovet til både ordinære kunder, proffkunder, bil med henger og handikap plasser nær inngangen. Ikke minst kommer populære Biltema Café med sine svenske lave priser.

Vi søker en Caféansvarlig på heltid til vår Biltema Café i vårt nye varehus som åpner i starten av 2021.

Biltema Café tilbyr kundene et hyggelig avbrekk i handlingen. Det serveres blant annet burger, pølser, toast, bakverk, kaffe og is.

I Biltema tilbyr vi deg som Caféansvarlig en mulighet til å bli med videre i utviklingen av vår suksess og skape gode matopplevelser for våre kunder. Som medarbeider i Biltema vil du ha en variert arbeidshverdag i vårt varehus sammen med hyggelige kollegaer. Din oppgave vil være å fremme Biltemas visjon, grunnprinsipper og følge opp kunder i henhold til kjedens mål og konsept.

I Biltema jobber vi etter verdiene enkelhet, sparsommelighet, handlekraft, orden og fleksibilitet. For å lykkes i stillingen som Caféansvarlig forventer vi at du kan identifisere deg med våre verdier og at disse preger ditt arbeid i varehuset.

Å være Caféansvarlig i Biltema Norge AS innebærer følgende arbeidsoppgaver:

· Forberede og tilberede mat for salg

· IK mat

· Varebestilling

· Ekspedere kunder og skape gode kunde- og matopplevelser i varehuset

· Ansvar for rengjøring/rydding i Caféområdet og påse at det til enhver tid er godt utvalg

· Forefallende- og generelt butikkarbeid ved behov

· Betjening av selskapets IT-systemer

· Planlegge, og følge opp, bemanning i Café i samarbeid med varehussjef

· Følge opp og etterleve Biltemas konsept og rutiner

Kvalifikasjoner:

· Erfaring fra restaurant/serveringsbransjen

· Erfaring med IK mat og varebestilling er en fordel, men ikke et krav

· Interesse for salg og gode opplevelser i butikk

· Ryddig og strukturert

· Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

· Flink til å tilpasse deg endringer og etterfølge rutiner

· Du er effektiv, engasjert og har stå-på vilje

 

Arbeidssted vil være på vårt nye varehus Biltema Namsos. Stillingen er 100% heltid. Som Caféansvarlig inngår du i en fast turnus i henhold vil varehusets åpningstider. Det må påregnes å jobbe kvelds- og helgevakter.

Oppstart etter avtale.

Søknadsfrist: Snarest!

Vi vil kontakte aktuelle kandidater og gjennomføre intervjuer fortløpende. Grip muligheten å bli vår nye Caféansvarlig i Namsos send din søknad allerede i dag!