Daglig leder

Overhalla Hus driver i dag en av landets mest moderne produksjonsfabrikker. I over 40 år har vi levert prefab treelementer til både privat og proffmarkedet. Våre 55 ansatte har tegnet, produsert og montert bygg og boliger i hele Norge og vi har forhandlere og samarbeidspartnere i flere regioner. Nå ønsker vi å satse enda større og ser etter en framoverlent og løsningsorientert leder som kan ta oss i riktig retning.

Vi søker etter Daglig leder

Du har en stødig lederstil og en samlende effekt på kunder og kolleger, og er en sterk relasjonsbygger. Overhalla Hus ønsker å fokusere på innovative, bærekraftige løsninger og gjennom å spille hverandre gode skal vi skape det beste resultatet. For tiden er det stor ordretilgang og mange spennende prosjekter som skal gjennomføres. Som en del av industrikonsernet Overhalla Gruppen, kan vi benytte oss av et stort fagmiljø på betong, tre og stål. Fokus på samarbeidsprosjekter i denne grupperingen vil også være et viktig fokusområde. Du er markedsorientert og liker å jobbe strategisk og langsiktig.

Ansvarsområdene vil blant annet være:

  • Totalansvar for daglig drift og utvikling av bedriften
  • Resultat- og budsjettansvar
  • Drive forbedrings- og endringsprosesser

Hva vi ser etter:

Vi ser etter en leder som tror på hovedstrategien – og som ønsker å bruke våre fortinn med industriell bygging på en smart måte. Det er ikke et krav med teknisk bakgrunn , men det er en fordel om du kjenner vår bransje og har godt nettverk. Vi ser etter deg som ser mulighetene, har evne til strategisk helhetstenking kombinert med høy gjennomføringsevne og som ønsker å utvikle bedriften videre sammen med våre dyktige medarbeidere. I Overhalla Hus driver vi etter Lean filosofien og det er derfor ønskelig at du ser verdien av systematisk og kontinuerlig forbedringsarbeid.

Hva vi kan tilby:

Et profesjonelt og uformelt arbeidsmiljø med ansatte som bretter opp ermene når det trengs. Vi ser etter en leder som kan være hos oss over tid. Vi har ingen planer om å være noe annet enn det vi er. Vi skal gjøre det vi kan, bare bedre. Vi kan tilby lang erfaring med industriell bygging og et miljø som ønsker å være med på utviklingen.

Søknadsfrist: 5. juni 2021

Kontaktperson Overhalla Hus: Otto Sjølien, otto@overhallahus.no – 901 20 423

Kontaktperson Overhalal Gruppen: Arnt Ove Amdal, arnt@overhallabetongbygg.no – 900 73 400