Journalist

Namdalsavisa søker journalist i Ytre Namdal i full stilling

Vil du være med og lage ei av Norges beste og mest kreative lokalaviser? Lokalavisa er limet i mange samfunn, også i Namdalen. De siste åra har vi opplevd at stadig flere lesere vil ha og betale for ei lokalavis som både går i dybden og kan ha et kritisk blikk, men samtidig snert, glimt i øyet og et stort hjerte for lokalsamfunnet. Kombiner det med ei avis som har evnen til å snu seg rundt raskt, jobber som et lag, ikke er redd for endringer eller utfordringer og har flest lesere på mobil – så er kanskje NA noe for deg?

KLART DET ER UTFORDRENDE NOEN GANGER!

Høylytte pressekonferanser, mystisk overvåkning, hemmelige rapporter, døgnjobbing, tung sigarettrøyk og sure sjefer. Bare sprøyt, alt sammen. Livet som nyhetsjeger er sjelden som på film. Mer enn 100 års erfaring har imidlertid lært oss at det viktigste i verden skjer der du bor – og da må vi være nettopp der. NA er blant distriktets sterkeste merkevarer, og som den største medieaktøren i regionen er vi tett på både folk og næringsliv.

Akkurat slik vi mener ei god lokalavis skal være.

Nå har vi behov for en journalist i full stilling til vårt flunkende nye avdelingskontor på InnovArena i Rørvik. Her blir du en del av et ungt og innovativt miljø – i en region preget av optimisme og sterk vekst.

Nærmere informasjon om stillingen gis av sjefredaktør og administrerende direktør Kim Riseth, mob: 905 48 997 eller leder av redaksjonsklubben Espen Fossland, mob: 480 42 868.

Søknad og CV sendes kim.riseth@namdalsavisa.no innen søndag 26. september  2021

Namdalsavisa feiret hundreårsjubileum i 2017, og er stadig den ledende leverandøren av nyheter i Namdalen – helt nord i Trøndelag. De siste åra har vi økt antall lesere og fått nasjonale og internasjonale priser for vårt innovasjonsarbeid – både redaksjonelt og kommersielt – og jakter stadig nye måter å spre vårt innhold på.