Kokk

Vi har ledig stilling som ledende kokk ved skolen vår. Som ledende kokk vil du få ansvar for drift og utvikling av skolens kjøkken. Her tilberedes og serveres 4 måltider pr. dag til ca. 80 ungdommer fra hele landet, og i tillegg har vi utleie og servering i forbindelse med ulike arrangement. Cateringdrift vil også kunne bli aktuelt.

Som ledende kokk har du ansvaret for bl.a. innkjøp, menyplanlegging og IK mat. Vi ønsker en ledende kokk som leder og inspirerer våre erfarne medarbeidere i forberedelser og tilberedning av maten som serveres. Vi ønsker å ha et moderne kjøkken, som tilbyr næringsrik, sunn og velsmakende mat til ungdommer med mange ulike behov. Vi ønsker også at maten så langt det er mulig skal lages fra grunnen av, og at vi skal ha et bærekraftperspektiv på alt vi gjør; god ressursutnyttelse, kreativitet og bruk av lokale råvarer når det er mulig og naturlig. I stillinga inngår også turnusarbeid, med noe reinhold.

Fagbrev som kokk forutsettes, og erfaring fra hotell-/restaurant eller annen servicepreget bransje vil være et viktig fortrinn. Et godt kjøkken er et viktig konkurransefortrinn i vårt marked, og en ledende kokk som har sans for «det lille ekstra» vil være gull verdt for oss.

Vi kan tilby et trivelig arbeidsmiljø, og en trygg, spennende og utviklende jobb. I arbeidet vil du ha mye kontakt med både elever og andre ansatte, og samtidig få stor frihet til å forme din egen arbeidssituasjon. Vi har ledig rekkehusleilighet til leie om det skulle være interessant.

Kanskje du er nettopp den vi ser etter? Ta kontakt eller send søknad idag!

Søknadsfrist: 20. september 2021

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt: Rektor, Bjørn Olav Nicolaisen, mob: 992 25 170 eller internatleder, Kirsti Sund Tømmerås, mob: 938 53 485

Om arbeidsgiver:
Namdals folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole som ligger i Grong, nord i Trøndelag. Vi har 16 ansatte, og ca. 80 elever i alderen 18+. Elevene kommer fra hele landet, og bor i internat på skolen.