Nyutdannet eller karriereskifte?

Grong Sparebank søker ny trainee til Norges beste kundesenter

Er du nettopp ferdig utdannet eller vil du prøve en annen karriere? Eller kanskje jobber du allerede innenfor kundeservice og salg? Nå har vi en ledig stilling som trainee på kundesenteret i Grong Sparebank. I 2020 mottok vi prisen for Norges beste kundeservice innenfor klassen bank, sammen med de andre bankene i Eika Alliansen.Vi søker nå etter en ny trainee som vil bidra til å videreutvikle og befeste vår posisjon som Norges beste kundeservice. Vi ser etter deg som er interessert i en variert arbeidshverdag sammen med vårt dyktige team på kundeservice. Kunden skal alltid stå i sentrum, så vår trainee må være løsningsorientert og kunne gi av seg selv. Om du i tillegg er ansvarsfull, nysgjerrig, omgjengelig og evner å jobbe selvstendig – høres du ut som en person vi gjerne ønsker skal jobbe hos oss.
Ønskede kvalifikasjoner:
En utdannelse innenfor økonomi, salg/service eller kontorfag kan du gjerne ha, men personlige egenskaper er vel så viktige som formell utdanning i denne rollen. Du må beherske data som arbeidsverktøy.
Arbeidsoppgaver:
De viktigste oppgavene vil være å yte kundeservice til våre kunder som tar kontakt via telefon, e-post, sosiale medier og personlig oppmøte. Veiledning til kunder innen fagområdet hverdagsøkonomi og våre digitale løsninger. Interne produksjonsoppgaver og støttefunksjon innen fagområdet. Ha et ønske om å gi alle kunder som kontakter oss en god opplevelse, og noe mer enn forventet.
Vi tilbyr:
Vår nye trainee vil få en arbeidsavtale på 2 år, hvor det kan bli mulighet for fast ansettelse etter endt trainee periode. Lønn etter avtale. Gode forsikrings- og pensjonsordninger.
Som trainee i Grong Sparebank vil du komme til et dynamisk og godt arbeidsmiljø, og som ansatt vil du oppleve fleksibilitet og tillitt på arbeidsplassen.Arbeidssted er ved hovedkontoret i Grong.
Kontaktinformasjon:
Dersom du har spørsmål om stillingen kan du gjerne ta kontakt med leder for kundeservice Ann Jeanett Klinkenberg på tlf 97728625 eller e-post: ajk@grong-sparebank.no.Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Om arbeidsgiveren
Grong Sparebank er en selvstendig bank med hovedkontor i Grong. Vi har 56 dyktige medarbeidere som hver dag er med og utvikler banken til nye høyder. Grong Sparebank er en av eierne i Eika Gruppen og totalleverandør av egne produkter som bl.a. forsikring, kort, pensjon og leasing i tillegg til ordinære banktjenester. Banken har markedsområde fra Verdal i sør til Helgeland i nord. Vår visjon er at Grong Sparebank skal være den foretrukne bankforbindelsen for privatpersoner og lokale bedrifter i vårt markedsområde.
Søk HER