Pumpebilsjåfør

I Namdal Betong & Plast har vi holdt det gående på Skogmo i 70 år og har ingen planer om å sakke tempoet. For å fortsatt kunne klare å levere til alle kundene våre, er vi nå på utkikk etter en pumpebilsjåfør.

Det er temmelig store biler betongen kommer i, så en fordel om du har førerkort klasse C. Det er ønskelig at du har erfaring fra betongarbeid da du vil levere betong over store deler av Namdalen ut på store og små prosjekt.

Fornøyde kunder er det vi lever av, og vi jobber kontinuerlig med å yte best mulig kundeservice. Kundekontakt og rådgivning vil være en stor del av jobben, og som pumpebilsjåfør er du vårt ansikt utad. Så det er ingen ulempe om du er blid, utadvendt og snakker norsk.

Personlige egenskaper:
– Løsningsorientert og god ordenssans.
– Utadvendt, serviceinnstilt og gode samarbeidsevner.
– Tålmodig og godt humør

Vi kan tilby deg en arbeidshverdag i et tradisjonsrikt firma, med trivelige kollegaer, et godt arbeidsmiljø og gode lønns- og pensjons ordninger.

Søknadsfrist: 08. februar 2021

Høres dette ut som rette stillingen for deg? Send oss din cv og en kortfattet søknad.
Søknad med cv sendes til: post@namdalbetong.no

Har du noen spørsmål til stillingen kan du ringe:
Arnt Ove Nordahl: 926 85 216 – arntove@namdalbetong.no
Morten Johan Nordahl: 404 80 879 – mj@namdalbetong.no

Om oss:
Namdal Betong & Plast ble etablert i 1948 på Skogmo i Overhalla med produksjon av betongkummer og betongrør. Plastrørproduksjonen vi startet med i 1969 opphørte i 2003 – men vi forhandler og selger fortsatt plastrør den dag i dag.

Ferdigbetong startet vi med i 1976 og det er vårt hovedprodukt i dag. I tillegg produserer vi kumlokk, toppringer, søylepunkt og andre spesialtilpassede betongprodukter. Namdal Betong & Plast produserer ferdigbetong i beste kvalitet på Skogmo i Overhalla.