Regnskap – Rådgiver

Er du vår nye kollega innen regnskap/rådgivning?

Våre kunder kommer fra ulike bransjer som bla. entreprenører, eiendom, salg kapitalvarer, detaljhandel, landbruk, telefonsalg, underholdning, service, servering osv. Vi er inne i en spennende utvikling og tror at vår nye kollega leter etter et miljø som er svært fremoverlent og som kombinerer høy kundepleie og god økonomiforståelse i et fremtidig økonomisystem.

Som kollega vil du også være med som en påvirker til utvikling og integrering av løsninger innenfor kundeservice, bilagsflyt og økonomistyring.

Arbeidsoppgavene er kundeoppfølging innenfor regnskap/rådgivning, løpende oppfølging av bilagsflyt på alle typer næring inkl. landbruk, balanse avstemming, analyse av månedlige rapporter og gjennomføring av kundemøter og kundebesøk.

Din utdanning bør være innenfor regnskap, økonomi eller revisjon. Samtidig vil det være en fordel at du har erfaring innenfor en eller flere av disse jobbene: regnskap, revisjon, ledelse, rådgivning og/eller landbruksregnskap (primær næring).

Som ansatt hos oss får du jobbe nært med mange spennende kunder, benytte digitale verktøy, delta i utviklingen av service og kvalitetsnivå, jobbe på alle plattformene innenfor regnskap og rådgivning. Vårt regnskapsteam legger stor vekt på at du skal føle deg trygg, kunne utvikle egen kompetanse og selvfølgelig ha det morsomt på jobb.

Økonomihuset Magnussen AS er et fremoverlent lokalt selskap som har som mål å levere tjenester innenfor regnskap og rådgivning av høy kvalitet i hele Namdalen og Trøndelag. Vi er i dag 9 ansatte og har hovedkontor i Namsos og avdelingskontor i Namsskogan. Vi benytter digitale verktøy som er unike, innovative og kundetilpasset og selvsagt 100% skybasert.

Våre målsetninger for fremtiden er store og basert på trygg og lokal kundeservice her i Namdalen.

Les mer om oss på www.oekhuset.no

Kontaktperson for stillingen: Daglig leder, Ida Sofie W. Ingebrigtsen, mob: 911 39 564 – ida.sofie@oekhuset.no

Søknadsfrist: 20. november 2023