SIGN søker Arkitekt!

SIGN Arkitektur søker nye kollegaer. SIGN Arkitektur er et anerkjent arkitektur- og rådgivningsselskap med tilhold i Namsos. Vi jobber over hele Norge i prosjekter vi har stor tro på innvirker mennesker, i alle aldre, i alle samfunnslag. Vårt hovedmarkedsområde er offentlige prosjekter, med særlig fokus på undervisningsbygg, helsebygg, idrettsbygg og beredskapsbygg. Prosjekter med store og komplekse programmer med høye krav til tverrfaglig og kollegialt samvirke.Kontoret består av et bredt team av arkitekter, interiøarkitekt, arealplanlegger, miljø- og bærekraftrådgiver og bygningsingeniører. Vi er et firma som har en god plan om hvor vi skal, hva vi vil oppnå, som vil bli hørt og som vil påvirke!Vi har for tiden masse å gjøre, og trenger derfor nye kollegaer som vil hjelpe oss på reisen videre.@

Ferdigheter vi verdsetter høyt hos våre medarbeidere:

  • Evne til god oversikt i prosjektene og selvstendig oppfølging av disse.
  • Vilje og evne til å jobbe med komplekse program og problemstillinger.
  • Forståelse for våre kunders opplevelse med tydelig fokus på brukermedvirkningsprosesser og -involvering.
  • Interesse for miljørettede og bærekraftige utfordringer i fremtiden, uten at vi i dag kjenner løsningene på disse.

De som jobber hos oss får:

  • Ansvarsfylte oppgaver hvor de selv i stor grad bestemmer arbeidsdagen sin.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Mulighet for fremtidig medeierskap i firmaet.

Vi søker derfor nye kollegaer med arkitektur- eller tilsvarende kompetanse. Om du har mange års fartstid eller er relativt nyutdannet så oppfordrer vi deg uansett til å søke.

Om arbeidsgiveren

SIGN er en moderne arbeidsplass hvor vi legger vekt på at våre ansatte får vokse i sine roller og føler mestring. Vi jobber i team hvor dette er naturlig. Fokus er på gode leveranser og god kommunikasjon med våre oppdragsgivere.  Vi jobber i et åpent miljø hvor vi har tilgang til flere rom hvor man kan skjerme seg ved behov. Oppdragene våre spenner over hele landet og gjør at mye av arbeidet foregår digitalt. Dette gjør at man også kan utføre deler av arbeidet hjemmefra ved behov.

Ta kontakt ved spørsmål angående stillingen: Håvard Davidsen, daglig leder – 459 64 638

Søknad kan leveres HER

Søknadsfrist 3. februar 2023