Sommerjobb – brannvakt

Er du ansvarsbevisst, strukturert, over 18 år og trenger sommerjobb?

Arbeidsoppgaver:

Vi bygger om en av våre produksjonslinjer og har da behov for brannvakter i perioden 16.juni til 19. juli. Nødvendig opplæring inkludert sertifisering for varme arbeider vil bli gitt.

Det blir 5-skift turnus med dag-, kveld, og nattevakter i perioden, inkludert noen helger. Stillingsstørrelser er mellom 70% og 100%.
Det er også behov for 1-2 stillinger på dagtid fra 19. juli til 5. august.

Vi tilbyr:

Hos oss blir du en del av et åpent og inkluderende miljø med stor takhøyde, hvor vi trives på jobb og har et godt samhold! Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og et godt arbeidsmiljø.

Mer informasjon om stillinge får du om du kontakter: Teknisk sjef Einar Agnalt, mob: 979 82 492

Søknadsfrist: 8. juni 2022

Søknad sender du inn her

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet består av 33 produksjonsselskaper fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige. Moelven har også et større antall kontorer for marked, salg, service og montering, 3 300 ansatte og en omsetning på 14,8 milliarder NOK.
Moelven Van Severen AS er lokalisert i Namsos, og er et kombinasjonsbruk som produserer skurlast og høvellast. Bedriften har 68 ansatte og en omsetning på NOK 438 millioner. Moelven Van Severen er Moelvens flaggskip for Trøndelag og Nord-Norge. Våre flotte produkter leveres både til byggevarehandelen og til industrikunder.