Brukerstyrt Personlig Assistent

Jeg er en livsglad dame på 48 år som liker å være sosial med venner, dra på hyttetur, se film og spise god mat. Jeg er utrolig glad i sport og idrettsarrangement, så jeg tar gjerne turen til Trondheim for noen dager for å se på fotballkamp eller dra på konserter. Det vil også være mulighet for å bli med meg på rehabiliteringsturer i utlandet. Jeg elsker en aktiv hverdag og å være ute på tur, men i 2020 ble jeg diagnostisert med sykdommen ALS og har derfor behov for assistenter som kan bistå meg i hverdagen slik at jeg fortsatt kan gjøre de tingene jeg ønsker i livet mitt. Jeg har et BPA team rundt meg og søker nå etter flere assistenter. Håper akkurat du ønsker å hjelpe meg med dette!

Du vil være mine armer og ben, og bistå meg med det jeg trenger for å komme meg igjennom dagen. Jeg ser etter deg som er omsorgsfull, har et godt humør og har et godt hjerte! Arbeidsmiljø er noe jeg vektlegger, og jeg skal gjøre mitt aller beste for at alle i teamet mitt får en spennende og givende hverdag på jobb hos meg. Håper du ønsker å søke slik at vi kan få en morsom og spennende hverdag sammen!

Arbeidstid/stilinger:

Jeg trenger assistenter på dag og kveld i ukedagene akkurat nå, men etter hvert vil det bli behov for nattevakter og assistenter på helg.

Ledig stilling 50% som assistent på dagtid annen hver uke (09-15/16).
Tilkallingsvikarer som kan stille opp på kort varsel ved sykdom og i ferier.
Jeg har også søkt om øking i antall BPA timer og håper på positivt svar, da vil jeg ha behov for flere assistenter i mitt BPA team i tillegg til den ledige stillingen som står beskrevet over.

Kvalifikasjoner:

 • Personlig egnethet og kjemi vektlegges.
 • Fremlegge politiattest.
 • Førerkort klasse B.
 • Glad i å jobbe med mennesker.
 • Fleksibilitet.
 • Evne til å skape gode relasjoner.
 • Omsorgsfull.
 • Tålmodig.
 • Utadvendt.
 • Humor.
 • Engasjert.

Arbeidsoppgaver:

Jeg trenger deg til å være mine armer og ben. Dette vil si bistand til husarbeid, renhold og alt som tilfaller et hjem. Samt å være med meg på turer og andre aktiviteter i hverdagen. Det vil også være bruk av hjelpemidler og medisinsk utstyr.

Spørsmål om stillingen? Kontakt Gunn Silje Vanebo, Medarbeidsleder. Mob: 455 17 517

Søknadsfrist: 21.januar 2022

Søk på stillinger her

Mio BPA har store ambisjoner og skal levere Norges beste BPA tjenester. Det er viktig for oss å kunne gi våre kunder den aller beste tjenesten og være den beste arbeidsplassen for våre medarbeidere. MIO BPA er godkjent leverandør av BPA tjenester i ca. 100 norske kommuner og er en del av Konsernet Mio som er 100 prosent norskeid med erfaring fra 2001. Vår visjon er vi gir mennesker et bedre liv . Vi i Mio BPA jobber ut fra disse verdiene: Respektfull – Vi er åpne og møter andre med vennlighet og forståelse. Alle vi møter skal føle seg sett, anerkjent for den de er og verdifulle. Pålitelig – Vi er til å stole på og holder det vi lover. Vi opptrer på en måte som gir tillit og trygghet. Modig – Vi utgjør en forskjell for hvert enkelt menneske vi møter. Vi gir mennesker et bedre liv og frihet til å leve slik de vil.