Butikkmedarbeider

Coop Mega Rørvik søker Frukt & Grønt ansvarlig i 100 % stilling

Er du blid, smilende og trygg i møte med kunder? Er du interessert i mat og inspirasjon? Coop Mega Rørvik søker ny Frukt & Grønt ansvarlig i 100 % stilling.

Coop Mega er store butikker med et bredt og inspirerende sortiment. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet. Som Frukt & Grønt ansvarlig bidrar du til dette gjennom en blid og smilende væremåte, arbeidsinnsats og en utpreget vilje til å glede kundene

Dine sentrale arbeidsoppgaver er:

  • Overordnet ansvar for frukt & grønt avdelingen
  • Kundebehandling og salg
  • Varebestilling
  • Varepåfylling, rutiner og annet forefallende butikkarbeid
  • Våre forventinger til deg:

Først og fremst har du lyst til å jobbe i butikk! Du er sprudlende og ditt gode humør smitter over på kunder og kolleger. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og tar jobben din alvorlig. Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til Coop Mega ved å fokusere på salg og kundebehandling. Du er opptatt av topp kvalitet i frukt & grønt avdelingen til enhver tid.

Det er viktig at du snakker godt norsk. I tillegg ser vi gjerne at du har erfaring fra butikk samt genuin interesse for vareområdet.

Hva kan du forvente deg av oss?

Vi har gode utviklings- og karrieremuligheter. Som Frukt & Grønt ansvarlig får du mulighet til kompetanseheving gjennom e-kurs og trening i regi av egen kompetanseavdeling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Ønsker du å spre glede i kundenes hverdag? Og kjenner du deg igjen i vår beskrivelse av en Frukt & Grønt ansvarlig? Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Søknadsfrist: 31. oktober 2021

Tiltredelsesdato: 1. januar 2022

For mer informasjon om stillingen, kontakt butikksjef, Roger Blikø, mob: 416 10 859

Søk på stillingen her