Driftsoperatør

Har du industrierfaring og lyst på en interessant jobb som driftsoperatør på vår produksjonslinje?

Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst og fleksibel og har lyst til å jobbe med produksjon av skur- og høvellast. Har du ikke industrierfaring har du kanskje annen relevant praksis. Du behøver ikke være en ‘treskalle’ for å jobbe hos oss, men det er supert om du har en form for trefaglig bakgrunn. Truckførerbevis og/eller fagbrev innen prosessfag eller tekniske fag er også positivt, men ikke et krav.

Stillingstittel: Driftsoperatør

Arbeidsted: Namsos

Stillingsprosent: 100

Søknadsfrist: 24. januar 2021

Søk på stillingen her

For mer informasjon, kontakt Driftsleder Frode Rødø, mob: 926 87 917

 

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet består av 34 produksjonsselskaper fordelt på 42 produksjonssteder i Norge og Sverige. Moelven har også et større antall kontorer for marked, salg, service og montering, 3 350 ansatte og en omsetning på 11,3 milliarder NOK.

Moelven Van Severen AS er lokalisert i Namsos, og er et kombinasjonsbruk som produserer skurlast og høvellast. Bedriften har 65 ansatte og en omsetning på NOK 261 millioner. Moelven Van Severen er Moelvens flaggskip for Trøndelag og Nord-Norge. Våre flotte produkter leveres både til byggevarehandelen og til industrikunder.