Operativ slipleder

Er du en målrettet fagmann med mekanisk utdanning og tilhørende praksis? Da kan jobben ved vår landbase på Marøya absolutt være noe for deg. Hverdagen ved teknisk avdeling på Storvollen er varierte oppgaver og jevn aktivitet.

Vi søker en slipleder – en god, gammeldags «arbeidende formann» – som kan holde den røde tråden i virksomheten. Ved vår overbygde båtslip server vi løpende et 40-talls egne fartøyer. Det er etablert gode rutiner for periodisk vedlikehold – samt at ulike oppgaver utenfor oppsatt plan også ivaretas.

Landbasen på Storvollen er godt oppsatt med utstyr og kvalifiserte medarbeidere, og du vil samhandle med både vår teknisk sjef og selskapets båt- og rederikoordinator. SinkabergHansen har mål om effektiv og bærekraftig havbruksdrift, noe som betyr trygge og forutsigbare systemer for kvalitet og HMS også innenfor det tekniske fagfeltet.

Sentrale arbeidsoppgaver:
–    Koordinere slipsetting og periodisk vedlikehold av båt
–    Forebyggende vedlikehold av variert teknisk materiell

Din bakgrunn / ønskede kvalifikasjoner (i utvalg):
–    Utdannet mekaniker
–    Variert erfaring fra reparasjon/vedlikehold
–    God på prioritering og å holde jevn framdrift

SinkabergHansen kan tilby:
–    Spennende fast jobb med varierte utfordringer
–    Et trygt og godt arbeidsmiljø
–    Konkurransedyktige betingelser; lønn, forsikrings- og pensjonsordninger

For utfyllende informasjon om jobb og muligheter kontakt gjerne personalsjef Frode Lauritzen, mob 908 98 545 – frode@sinkaberg-hansen.no eller teknisk leder Hallgeir Pedersen, mob 913 60 227 – halpede@sinkaberg-hansen.no 

Søknad med CV, vitnemål, attester og referanser innen fredag 21. januar 2021.

Benytt søkeknappen på denne siden for å legge inn dine dokumenter!

Velkommen som søker hos oss!

 

SinkabergHansen er en selvstendig oppdrettsaktør med hovedkontor på Marøya i Nærøysund kommune. Selskapet har i dag om lag 250 egne ansatte. 23 konsesjoner (16 heleide) i Trøndelag og Nordland driftes. Ved Rørvik har vi fabrikk for slakting og bearbeiding. Produksjon av settefisk skjer i Nærøysund/Bindal. Eget rederi og verkstedavdelinger hører med – sammen med en rekke prosjekter innen forskning og utvikling (FoU).