Senior bedriftsrådgiver

Vi ansetter en Senior bedriftsrådgiver i Ytre Namdal

Har du ambisjoner om å bidra til næringsutvikling i regionen vår? Trives du med å være på farten og trives med proaktivt kundearbeid? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi er stolte av å være den markedsledende banken i regionen og skal fortsatt forsterke vår posisjon. I rollen som bedriftsrådgiver blir du en del av det sterke fagmiljøet i SpareBank 1 SMN som jobber sammen for å få ting til å skje i samarbeid med lokalt næringsliv. Hos oss er kompetansedeling, lokal tilstedeværelse og aktivt arbeid i markedet en viktig del av hverdagen. Vi vet kundene våre setter pris på at vi tilbyr enkle og moderne digitale løsninger, og liker at vi er tilstede og en god sparringspartner ved økonomiske veivalg.

Som ansatt i vårt finanshus blir du en del av vårt lokale finanshus på Rørvik, hvor du er samlokalisert med 23 kolleger. Hos oss jobber du sammen med rådgivere for privatkunder, eiendomsmeglere i EiendomsMegler 1 og du får flere kollegaer i Regnskapshuset. Du ansettes i vår næringslivsavdeling, og vil inngå i et regionalt team bestående av ti bedriftsrådgivere som sammen jobber med bedrifter med tilholdssted fra Levanger i sør til Rørvik i Nord.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Sikre gode kundeopplevelser gjennom salg, rådgivning, økonomiske analyser og kredittbehandling
 • Forvalte, bygge og utvikle egen kundeportefølje gjennom behovsrettet rådgivning for bedriftskunder.
 • Ta relevante initiativ overfor eksisterende og nye kunder, og sammen med kunden finne optimale løsninger blant bankens produkter innenfor; finansiering, pensjon, forsikring, kapitalplassering og betalingsløsninger
 • Bidra til at kundene gis god opplæring i selvbetjente løsninger
 • Være en god samtalepartner og slik gi merverdi til kunder gjennom bruk av egen fagkompetanse og hele konsernets muligheter og løsninger
 • Gjøre en innsats for et godt arbeidsmiljø som preges av engasjement og samarbeid på tvers av finanskonsernet SpareBank 1 SMN
 • Være en lagspiller og ambassadør for konsernet gjennom å være til stede og engasjert på de arenaene kundene er.
 • Vi møter ofte kundene der de jobber og bor. Noe reisevirksomhet må derfor påberegnes.

Ønsket kompetanse

 • Relevant økonomisk utdanning, og økonomisk forståelse.
 • Gjerne god kjennskap til lokalt næringsliv

Av personlige egenskaper vil vi vektlegge at du er

 • Selvstendig, knytter lett kontakt og er tillitsskapende
 • Robust og tåler høyt arbeidstempo
 • Strukturert og analytisk
 • Omgjengelig og en lagspiller

Hvorfor velge SpareBank 1 SMN som arbeidsgiver?

Syns du det er vanskelig å se forskjell på banker? Produktene og tjenestene ligner kanskje, men har du tenkt på hvem som eier banken og nyter godt av at banken tjener penger? 40 % av SpareBank 1 SMN eies av lokalsamfunnet – det vil si deg og meg og alle oss som bor her. Derfor skal også samfunnet ha sin del av bankens overskudd. Vi kaller det samfunnsutbytte. Pengene skal gjøre Midt-Norge til et bedre sted å bo for oss alle.

I tillegg til spennende og varierte arbeidsoppgaver har vi også et likandes og faglig dyktig miljø som gjør at våre ansatte trives hos oss. I SpareBank 1 SMN har vi en rekke ansattgoder som skaper trygghet, motiverer til fysisk aktivitet og styrker det sosiale nettverket på og utenfor jobben.

For mer informasjon om stillingen, kontakt banksjef Kjell Morten Myrvang, mob: 977 34 729

Søknadsfrist: 7. mars 2021

Søk ved å bruke vårt elektroniske søknadsskjema og legg ved CV, søknad, og karakterutskrifter.

Aktuelle kandidater vil fortløpende bli invitert til intervju.