Trainee

Er du nyutdannet og har lyst på en KICKSTART på karrieren?

Vi ser etter deg som vil være med på å skape fremtidens løsninger. Du tørr å tenke nytt, er lærevillig og sulten på spennende oppgaver!

Trainee Trøndelag rekrutterer hvert år mer enn 20 traineer til stillinger i mange ulike bransjer. Vi hjelper bedriftene med å forstå hvorfor nettopp din kompetanse er verdifull. Kanskje er du til og med en drømmekandidat?

Trainee Trøndelag er en traineeordning som dekker et stort geografisk område; fra Namdalen i Nord til Røros og Nord-Østerdalen i sør. Vi har arbeidsmuligheter i innlandet og langs hele trøndelagskysten. Vi er med på å skape karrieremuligheter og et felles nettverk for nyutdannede i hele regionen.

Bli trainee – få din første relevante arbeidserfaring

Traineeprogrammene tilknyttet Trainee Trøndelag søker etter nyutdannede med bachelor- og/eller mastergrad innen ulike fagområder.

VI KAN TILBY:

  • En unik start på din yrkeskarriere med muligheten til å jobbe i en eller to bedrifter i inntil to år.
  • Et sosialt og faglig nettverk med de andre traineene i ordningen.
  • Faglig påfyll gjennom kurs med fokus på personlig utvikling
  • Muligheten til å bli godt kjent med et interessant og mangfoldig næringsliv i stadig utvikling i Trøndelag.
  • En mentor fra Trainee Trøndelag.
  • Du får full lønn etter ordinære arbeidsbetingelser.

HVEM KAN SØKE?

Alle som har fullført en bachelor- eller mastergrad (senest i løpet av våren 2021) oppfordres til å søke. Vi legger vekt på tverrfaglighet og tar utgangspunkt i bedriftenes behov.

Vi gjør oppmerksom på at en av trainee-stillingene er øremerket målgruppen for regjeringens inkluderingsdugnad.

Vi ønsker at arbeidsstyrken i Trøndelag i større grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne, etnisk bakgrunn arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke. Vi tilrettelegger arbeidsplassen hvis det er behov for det. Informasjon om søkere som oppgir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, kan bli brukt til statistikkformål.

Søknadsfristen er 13. februar 2022 med oppstart etter sommeren 2022.

For nærmere informasjon, kontakt: Prosjektleder Trainee Namdal, Marte Karoline Sollien, mob: 934 97 008 – marte@inam.no

Søk i dag! Vi vurderer kandidater fortløpende. Søknad kan sendes inn her

Om arbeidsgiveren
Trainee Trøndelag er samarbeidet mellom fire traineeordninger i Trøndelag og Nord-Østerdalen. Vi lyser ut spennende traineestillinger hvert år for unge med høyere utdannelse