Befrakter

E. Flasnes Transport AS har drevet med transport siden 1951. Vi har 24 lastebiler og 7 varebiler. Bedriften er lokalisert på Spillum i Namsos og har 35 ansatte. I 2021 var omsetningen 55 mill. kr.
Vi er et allsidig transportfirma som tilbyr fleksible og pålitelige transportløsninger i Norden. Vi har terminal på Spillum, faste stykkgodsruter i Trøndelag, kjører komplette lass over hele Norden, flis- og tømmertransport samt spesialtransport. For mer informasjon se www.flasnes.no. E.Flasnes Transport AS er sertifisert etter NS-EN ISO 9001, NS-EN ISO 14001 og Fair Transport.

På grunn av økt oppdragsmengde søker vi etter befrakter til vårt kontor på Spillum i Namsos. Du vil være en nøkkelperson i vår bedrift, hvor hovedoppgaven din vil være å koordinere og optimalisere driften gjennom en god utnyttelse av selskapets totale transportkapasitet.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte daglig kundekontakt, salg, registrering, tildeling og oppfølging av transportoppdrag. Løpende kontakt med sjåfører, vår distribusjonsavdeling, terminal og innleide transportører for å samordne og optimalisere våre transportoppdrag.

I stillingen vil du møte krav til utdanning på høyskolenivå innen transport, logistikk og/eller økonomi (manglende formell utdanning kan godt erstattes med relevant bransjeerfaring),
gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper og du må beherske engelsk.
Erfaring med bruk av standard dataverktøy som Word, Excel og Outlook vil være nødvendig. Bedriften vil sørge for nødvendig opplæring i bruk av dataverktøy spesielt for utviklet for transportbransjen (flåtestyring, ordre- og faktureringssystem).

Vi søker en ny nøkkelperson i bedriften som er strukturert, fokusert, handlekraftig, pålitelig, ryddig, med gode kommunikasjonsevner og som kan takle utfordringer i en hektisk hverdag.

Vi kan tilby en spennende og lærerik jobb i et trivelig og kundeorientert miljø.

Vi tilbyr AFP, gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønn etter avtale.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder Erik Flasnes, mobil 952 67 020 – erik@flasnes.no

Skriftlig søknad med CV sendes til: erik@flasnes.no

Søknadsfrist: 1. desember 2022