Bli en del av et innovativt og spennende selskap!

HMS Spesialist

Er du nysgjerrig på fiskehelse og har lyst på nye og spennende utfordringer i en dynamisk og nyskapende bransje – så er PHARMAQ et godt valg! Nå søker vi etter en Helse, Miljø og Sikkerhets-Spesialist til våre produksjonsanlegg.

Er det du som:

• Liker å ta initiativ og drive endringsprosesser

• Forstår betydningen av forankring og god kommunikasjon i HMS-prosesser

• Er strukturert og en god sluttfører

• Jobber godt og målrettet alene, og bidrar positivt i team

Er svaret ja på det meste …… da er det godt mulig vi er på jakt etter DEG!!

 

Hva vil arbeidsoppgavene dine være?

• Fagansvar HMS på fabrikkene

• Tett samarbeid med verneombudene og ledelsen

• Være involvert i endrings -og prosjektarbeid

• Ha en sentral rolle innenfor bl.a. risikovurderinger, sikker arbeidsmetode, yrkeshygiene og HMS rapportering

• Kontaktpunkt mot Zoetis innen området HMS

 

Hvilke kvalifikasjoner og egenskaper ser vi etter?

• Bachelorgrad eller høyere innen et relevant fagområde og minimum 3-års erfaring

• God kjennskap til EHS relevante myndighetskrav

• Kunnskap om «Good Manufacturing Practice» (GMP) og relevant arbeidserfaring fra farmasøytisk/bioteknologisk industri er ønskelig

• Gode norsk og engelskkunnskaper- skriftlig og muntlig

Arbeidssted vil være i Overhalla og reisevirksomhet må påregnes. Vi holder til i lyse, moderne lokaler i Overhalla, Trøndelag.

 

Om oss

Vårt satsingsområde er vaksiner til oppdrettsfisk som er et viktig bidrag for å redusere bruken av antibiotika og sikre en bærekraftig akvakulturnæring. Dedikerte medarbeidere i PHARMAQ utvikler sikre og effektive legemidler med fokus på målrettet forskning, kvalitet og biologisk produksjon. I 2015 ble PHARMAQ en del av Zoetis, verdens største dyrehelseselskap, dette gir oss tilgang til ny teknologi og nye globale markeder.

PHARMAQs fiskevaksiner blir produsert på et høyteknologisk, biofarmasøytisk anlegg i Overhalla, Trøndelag. Her produseres alle våre vaksiner til ulike fiskearter verden over. Som produsent av farmasøytiske produkter følger vi strenge krav til kvalitet og alle våre prosesser er i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice). Våre medarbeidere produserte i 2018 over 2 milliarder doser med fiskevaksiner og for å møte den økende etterspørselen har vi en ambisjon om økt volum i årene fremover og vi søker nå flere medarbeidere som vil vokse og utvikle seg sammen med oss.

For å sikre at vi innfrir våre krav og forpliktelser ovenfor konsern, myndigheter, miljø, ansatte og samfunn har vi opprettet en ny stilling som skal ha ansvar for vårt program innen HMS. Vi søker en initiativrik og engasjert «HMS Spesialist». Du vil få ansvaret med å følge opp, bidra og videreutvikle HMS-området ved våre fabrikker i Overhalla og på Kløfta.

Vi kan tilby deg spennende og varierte arbeidsoppgaver i et entusiastisk, tverrfaglig og godt arbeidsmiljø. Hos oss vil du bli en del av et spennende internasjonalt selskap med gode betingelser og utviklingsmuligheter.

 

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med:

Senior Manager Technical Support

Espen Geving Pedersen

Telefon +47 74 28 08 07

Mobil +47 909 63 360

Søknad

Vi gleder oss til å motta din søknad, som kan sendes med CV via e-mail til hr@pharmaq.no senest innen 7. januar 2020. Kopi av vitnemål og attester bes tatt med på intervju. Vi er et farmasøytisk selskap og vil kreve politiattest ved tilsetting.