Markedsføringsansvarlig

Er du en person som liker gode historier? En som gjør gull av gråstein og som liker folk, fe og synes betong rett og slett er som god årgangsvin? Da må du bare lese videre;

Vi søker etter markedsføringsansvarlig

Ved vår fabrikk er vi opptatt av balanse. I regnskapet, selvsagt – men også på andre områder. Fra vår fabrikk er det eksempelvis ei snau halvtime til nærmeste by, som er Namsos. Da er det rett og rimelig at vi veier opp med fancy fabrikkbygg, egen golfbane, lounge, dyre møbler og varme lunsjer.

Vi har allerede en svært kompetent stab innen både produksjon, prosjektering, salg, prosjektledelse, administrasjon og montering. De er alle hyggelige folk som bidrar til et usedvanlig godt miljø.

Men så var det dette med balansen da. Vi trenger noen som er skikkelig gode til å spre det glade budskap. En person som kan kunsten å svinge seg på tastaturet og som vet hvordan man skal få oppmerksomheten der ute på verdensveven. Vi trenger noen som kan oversette det som skjer her til forståelige ord og som gjerne har litt erfaring med lignende arbeid. Du vet hvordan sosiale medier fungerer og nikker anerkjennende til ord som CMS, SEO, SoMe og CRM. Du kan veldig gjerne ha lyst til å hjelpe gjengen på salg med litt praktiske ting.

Du må regne med noe arbeid i de andre bedriftene i Overhalla Gruppen.

Stillingen rapporterer til salgs – og markedsdirektør og er en del av salgsteamet.

Arbeidssted: Overhalla

Søknadsfrist: 5. juni 2021

Kontaktperson: Per Einar Dahl, mob: 911 56 598 – E-post: per@overhallabetongbygg.no

Send søknaden til: mette@overhallabetongbygg.no