Fiskehelsekonsulenter

Til vårt nye kontor på Rørvik søker vi nå inntil 3 Fiskehelsekonsulenter

I jobben som fiskehelsekonsulent i Åkerblå får du en variert arbeidshverdag både på kontoret og i felt. Du vil følge opp kunder og delta i interne og eksterne prosjekter. Du får være ute i vakker norsk natur i all slags vær.

Du vil inngå i vårt fiskehelseteam i Region Midt, som betjener kunder i hele Trøndelag og Møre og Romsdal. Vår aktivitet knytter seg i hovedsak til laks, i tillegg til rensefisk og torsk. I Åkerblå arbeider vi også med å utvikle nye tekniske løsninger for fiskehelseoppfølging, ved bruk av AR-teknologi.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil bestå av fiskehelsekontroller ved både matfisk- og settefiskanlegg, i tillegg til oppfølging under blant annet avlusing og vaksinering. I Åkerblå legger vi stor vekt på faglig utvikling, og motiverte ansatte vil få mulighet til å delta i både interne og eksterne prosjekter. Som nyansatt vil du delta i vårt onboardingsprogram «Åkerblåskolen», som vil være med på å sikre deg en trygg og god oppstart.

Våre nye Fiskehelsekonsulenter:

  • Er selvstendige og strukturerte
  • Liker å være ute i felt
  • Er serviceinnstilte og har faglig integritet
  • Bidrar til et godt faglig og sosialt miljø

Vi krever at du har norsk autorisasjon som Veterinær eller Fiskehelsebiolog. Førerkort for personbil er også påkrevd. Videre må du ha gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, . Erfaring fra næringen vil bli vektlagt.

Høres dette ut som deg? Ta kontakt eller send inn en søknad! Vi hører svært gjerne fra deg som er nyutdannet og fra deg med fartstid fra næringa. Oppgaver tilpasser vi ut fra din erfaring, kompetanse og motivasjon.

Vi tilbyr 100% fast stilling hos Norges største fagmiljø innen fiskehelse. Åkerblå er en bedrift i sterk vekst, med store utviklingsmuligheter. Du blir en del av et kompetansemiljø hvor gode diskusjoner og faglig støtte er en viktig del av hverdagen. Hos oss står faglig integritet svært sterkt og som en ekstern konsulent vil du aldri oppleve å stå i en beslutning alene.

Aktuelle kandidater vurderes fortløpende.

Spørsmål om stillingene kan rettes til: Seniorrådgiver HR, Hege Bergvill, mob: 932 69 798 eller Leder fiskehelse Trøndelag, Nina Paulsen Berre, mob: 934 90 977

Søknadsfrist: 5. februar 2023

Søknad sendes inn her

Om arbeidsgiveren
Åkerblå Group AS er et konsern som leverer tjenester til havbruksnæringen, både nasjonalt og internasjonalt. Vi er et fremoverlent selskap i vekst, og er et av havbruksnæringens ledende tverrfaglige kompetansemiljø. Vi har bred kompetanse innen fagområdene fiskehelse, marinbiologi, oseanografi og tekniske tjenester, samt tverrfaglige rådgivningstjenester
Åkerblå har i dag rundt 180 ansatte fordelt på 22 kontorer langs hele norskekysten, med hovedkontoret lokalisert på Frøya, hvor det hele startet. I samspill med næringen jobber vi for et godt havmiljø, frisk fisk, trygge merder og ren bunn. Som en uavhengig aktør sørger vi for nødvendig dokumentasjon slik at kundene våre optimaliserer sin drift, og myndighetene har tillit til at driften er i tråd med gjeldende rammebetingelser. Slik bidrar Åkerblå til bærekraftig forvaltning av havets ressurser.
Åkerblå skal bidra til kunnskapsbasert havhelse ved å sikre et godt beslutningsgrunnlag for våre kunder. I bunn ligger våre kjerneverdier trygt, friskt og klokt.