HR-ansvarlig

VIL DU VÆRE MED Å UTGJØRE EN FORSKJELL FOR BEDRIFTER I VEKST OG UTVIKLING?

Hos oss får du muligheten til å påvirke prestasjonene til enkeltbedrifter samtidig som du bidrar til å øke verdiskapningen i det lokale næringslivet. I Skogmo Industripark er vi 4 ansatte som jobber sammen med våre medlemsbedrifter for å fornye, forenkle og forbedre måten man jobber på. Dette gjør vi blant annet gjennom å jobbe tett med bedriftene og bistår dem med utvikling av forretningsmodeller, prosess, drift, organisasjon og tekniske løsninger.

Hos industribedriftene er det mye fokus på effektivisering, robotisering, bærekraft, digitalisering, kundeverdi m.m. Men det er minst like viktig å ivareta de menneskene som utgjør den arbeidsstyrken som i dag skaper verdiene i industribedriftene i klyngen her. Hvordan utvikler vi de gode arbeidstakerne slik at de takler en morgendag i fortsatt rivende utvikling? Dette er et område som vår nye HR-ansvarlig skal få jobbe med. Det vil også bli oppdrag med å utvikle lederskapet i de ulike industribedrifter for å gjøre bedriftene til bedre arbeidsplasser som produserer bedre.

Hvem er det vi ser etter?

Ønskelisten er lang, men kanskje dette er rollen for deg om du kjenner deg igjen i noe:

  • Relevant høyere utdannelse. HR-spesialisering er en fordel
  • Relevant arbeidserfaring og god innsikt i bredden i HR-faget og tilhørende lovverk
  • Du må evne å se sammenhenger og avhengigheter i små og store utviklingsprosjekt
  • Du har erfaring med prosjektarbeid og prosjektledelse
  • Du er initiativrik, løsningsorientert og liker å tenke utenfor boksen
  • Du er engasjert i arbeidet ditt og leter stadig etter nye områder å forbedre
  • Du er flink til å videreformidle din kunnskap og bygge kompetanse hos andre
  • Du er flink til å kommunisere, formidle og engasjere

Hvorfor skal du velge Skogmo Industripark?

Det at vi kan tilby lønn og kontor er kanskje ikke så unikt. Men hos oss får du muligheten til å jobbe tett på mer enn 50 spennende bedrifter som hele tiden er på søken etter å utvikle seg. Du får god innsikt i lokalt næringsliv og vil i tillegg samarbeide med aktører som eksempelvis Innovasjon Norge, SINTEF, NTNU og Forskningsrådet. Du har sjelden to like arbeidshverdager, og du får stadig utfordret deg selv med nye prosjekter og oppgaver. Arbeidsplassen din befinner seg i innbydende, nye lokaler og du får tre kollegaer rundt deg som villig lærer vekk og som alltid er på søken etter ny kunnskap.

Vi ser frem til å høre fra deg!

For spørsmål om stillingen kontakt Daglig Leder Ole Joar Flaat på 930 87 867 – ole@Skogmoindustripark.no

Søknad og CV sendes til ole@Skogmoindustripark.no innen 1 oktober 2022

FAKTA OM PARKEN
Skogmo Industripark AS er et kompetanse- og utviklingsselskap, som er 100 % eid av bedrifter på Skogmo i Overhalla kommune. Skogmo Industripark er et av de ledende industri- og utviklingsmiljø i Trøndelag. Selskapet ble etablert i 2006 og består pr idag av 54 bedrifter som representerer ca 900 arbeidsplasser. I 2021 hadde bedriftene en samlet omsetning på drøye 3 milliarder kroner.
Våre bedrifter driver hovedsakelig innen industriproduksjon og transport, men også noen innen service og tjenesteproduksjon. Her finner du bedrifter innen eksempelvis bygg- og anleggsbransjen, elementproduksjon i tre, betong, stål, byggentreprenører, mekanisk verksted, VVS, internasjonal farmasibedrift, bedrifter innen transport og logistikk, bilforhandler, produksjon av ferdigbetong, kraftforfabrikk, pakking og distribusjon av grønnsaker, attføringsbedrift og flere tilbud innen service og handel.