Fra 01.06.20. har Overhalla Storkjøkken ledig 100 % fast stilling som kjøkkensjef.
Overhalla Storkjøkken produserer etter kok/kjøl-metoden ca. 100 porsjoner pr dag og har 50 % økologisk matproduksjon, sølvmerket.
Kjøkkenet har levering til Overhalla Sykeheim, omsorgsboliger, Namdal Rehabilitering, samt matombringing i Overhalla.
Kjøkkenet driver også ei kantine og ligger i Overhalla helsesenter.
For stillingen gjelder:
Kvalifikasjoner:
- Kostøkonom med relevant erfaring fra storkjøkken.
- Fagbrev som institusjons- eller restaurantkokk med relevant praksis fra storkjøkken
- Ønskelig med erfaring innen kjøkkenledelse
- Erfaring kan kompensere for manglende formell høyskoleutdannelse.
Stillingens arbeids- og ansvarsområde:
Kjøkkensjefens oppgaver er svært varierte og omfatter blant annet:
- Daglig ledelse, planlegging og drift ved kjøkkenet i samsvar med kommunens planer og rutiner, samt gjeldende retningslinjer og lovverk
- Matproduksjon som er av faglig og forsvarlig standard med vekt på økonomisk bærekraft og økologisk drift
- Bestillinger, mottaks- og lagerkontroll iht økonomiske rammer
- Planlegging av bemanning, arbeidsplaner, mm
- Daglig oppfølging av ansatte og lærlinger
- Nært samarbeide med andre faggrupper
- Generelt medansvar for utvikling av tjenester og arbeidsmiljø
Personlig egnethet vil bli vektlagt, og vi søker etter:
- Positivitet og engasjement for fagfeltet
- Evne til å arbeide selvstendig, målrettet og systematisk
- Gode samarbeidsevner
- Evne til å være fleksibel, løsningsorientert, positiv, serviceinnstilt og pålitelig
- Gode kommunikative ferdigheter i forhold til ansattgruppen og samarbeidsparter. Må beherske norsk muntlig og skriftlig
- God kjennskap til og forståelse for bruk av digitale løsninger i tjenesten
- Interesse for økologisk drift.
Vi kan tilby:
- En spennende jobb med gode utviklingsmuligheter
- En utfordrende og selvstendig stilling
- Et hyggelig og tverrfaglig arbeidsmiljø i samarbeid med øvrige tjenester
- Dagarbeidstid
For stillingene gjelder lønns- og arbeidsvilkår i samsvar med gjeldende lover, forskrifter og avtaler.
Nærmere opplysninger om stillingen ved henvendelse til enhetsleder Anne Finseth, tlf. 91594953 eller kjøkkensjef Marit Aasved tlf. 94845333.
Søk elektrinsk her innen 26.04.2020