Pharmaq søker Operatør logistikk

Operatør logistikk, Overhalla

Bli en del av et innovativt og fremtidsrettet selskap i vekst!
Farmasøytisk produksjon // Fiskehelse // Logistikk

Operatør logistikk

Er du nysgjerrig på farmasøytisk produksjon og har lyst på nye og spennende utfordringer i en dynamisk og nyskapende bransje – så er PHARMAQ et godt valg! Vi er i vekst, har mange spennende fremtidsplaner og ønsker flere dedikerte kollegaer med på laget. Til Logistikkavdelingen i Overhalla, Trøndelag søker vi nå etter en løsningsorientert og kvalitetsbevisst Logistikkoperatør til en nyopprettet stilling.

Om oss
Vårt satsingsområde er vaksiner til oppdrettsfisk som er et viktig bidrag for å redusere bruken av antibiotika og sikre en bærekraftig akvakulturnæring. Dedikerte medarbeidere i PHARMAQ utvikler sikre og effektive legemidler med fokus på målrettet forskning, kvalitet og biologisk produksjon. Som del av Zoetis, verdens største farmasøytiske dyrehelseselskap har vi god tilgang til innovativ teknologi, et bredt internasjonalt fagmiljø og nye globale markeder.

PHARMAQs fiskevaksiner blir produsert på vår høyteknologiske biofarmasøytiske anlegg i Overhalla, Trøndelag. Her produseres alle våre vaksiner til ulike fiskearter verden over. I 2022 produserte vi over 2 milliarder doser med fiskevaksiner og for å møte den økende etterspørselen har vi en ambisjon om økt volum i årene fremover. Ved vårt moderne produksjonsanlegg på Kløfta produseres sterile vaksinekomponenter (virusantigen). Som produsent av farmasøytiske produkter følger vi strenge krav til kvalitet og alle våre prosesser følger GMP/GDP (Good Manufacturing Practice/Good Distribution Practice). En meget dynamisk og kompetent organisasjon gjør det mulig å opprettholde vår ledende posisjon.

Er du nysgjerrig på hva vi driver med, og har lyst på nye og spennende utfordringer i en dynamisk og nyskapende bransje – så er PHARMAQ et godt valg!

Få innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss i Overhalla: https://innhold.na-kreativ.no/pharmaq-trenger-flere-folk/

Er det du som er….?:
• Nøyaktig og kvalitetsbevisst ?
• Liker å arbeide praktisk operativt ?
• En lagspiller som er god til å samarbeide med andre?

Er svaret ja på det meste …… da er det godt mulig vi er på jakt etter DEG!!

Arbeidsoppgaver knyttet til stillingen vil være:
• Varemottak
• Plukking og utlevering av varer til produksjon
• Mottak av fiskevaksine etter fylling
• Forsendelse av fiskevaksine til distributører og kunder
• Arbeid med produksjonsforskrifter, prosedyrer og datasystemer (SAP)
• Forbedringsarbeid og 5S

Kvalifikasjoner og egenskaper vi søker:
• Fagbrev i logistikkfaget er ønskelig. Annen bakgrunn fra videregående- og/eller høyere- utdanning kan også være aktuell.
• Gode datakunnskaper og rapporteringsevner
• Erfaring med ERP systemer (SAP) og bruk av moderne IT systemer er en fordel.
• Forståelse for at nøyaktighet og presisjon i arbeidet er viktig.
• Du er en serviceinnstilt lagspiller med gode samarbeidsevner.
• God til å kommunisere på norsk og engelsk skriftlig og muntlig.
• Kompetanse på moderne samarbeidsverktøy som Teams, Sharepoint, Workday, MS Office osv.
• Sertifikat for personbil.
• Sertifikat truck er en fordel.
• Erfaring med Lean og 5S er en fordel.

Vi kan tilby deg spennende og varierte arbeidsoppgaver i et entusiastisk, tverrfaglig og godt arbeidsmiljø. Vi holder til i lyse, moderne lokaler i Overhalla, Trøndelag. Hos oss vil du bli en del av et spennende internasjonalt selskap med gode betingelser og utviklingsmuligheter. Oppstart så snart som mulig.

Vi har nå flere ledige stillinger innen produksjon, logistikk, kvalitet ved vår produksjon i Overhalla. Les mer om stillingene på vår nettside pharmaq.no/about-us/careers

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med:
Sr. Manager Supply and Logistic
Birger A. Bergmann,
Mobil: +47 93263675

Søknad
Vi gleder oss til å motta din søknad, som kan sendes med CV via FINN.NO søkerhåndtering (alternativt via e-mail til hr@pharmaq.no) med søknadsfrist 06.08.2023. Vi er et farmasøytisk selskap og vil kreve politiattest ved tilsetting.

PHARMAQ er verdens ledende selskap innen vaksiner og innovasjon rettet mot akvakulturnæringen og en del av Zoetis, verdens ledende selskap innen dyrehelse. Våre innovative fiskehelseløsninger inkluderer et bredt spekter som fiskevaksiner, terapiprodukter, vaksinasjonsmaskiner inkludert servicetjenester, forskning og analyser. Produksjon, administrasjon, forskning og utvikling ligger i Norge og med global virksomhet i kommersielle oppdrettsmarkeder har PHARMAQ rundt 375 medarbeidere. Konsernets produkter markedsføres i Europa, Nord- og Sør-Amerika samt i Asia. For mer informasjon, se selskapets hjemmeside: www.pharmaq.com

Ved å sende inn en søknad og CV aksepterer du at de opplysninger som du oppgir blir lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser. Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig og maksimalt i 6 måneder. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser, kan du kontakte oss på e-post hr@pharmaq.no. Søkeren har rett til å trekke tilbake nevnte samtykke når som helst.