Prosjektingeniør Elektro/Automasjon

Moen Marin AS er i dag verdens største leverandør av arbeidsfartøyer til havbruksindustrien. Varemerket er solid forankret i det maritime miljøet, med røtter helt tilbake til 1920-tallet. Moen Marin har som ambisjon å utvikle stadig nye konsepter hvor innovasjon og brukerbehov vektlegges høyt. Vi leder allerede i dag an i elektrifisering og digitalisering av fiskeri- og havbruksflåten. Vi søker deg som vil bli en del av et topp motivert team!

Moen Marin har i dag ca. 30 årsverk, hvorav 5 årsverk er i Nærøysund. Økende aktivitet gjør at vi øker staben, og søker derfor til vår avdeling i Nærøysund etter:

PROSJEKTINGENIØR ELEKTRO / AUTOMASJON

Vi har mange prosjekter pågående og nye spennende prosjekter i sikte. Størst vekst har innenfor grønne løsninger og utvikling av el-hybride fartøy og automasjonsløsninger. Vi har ambisjoner for videre vekst, og trenger derfor en energisk og dyktig prosjektingeniør som trigges av lagbygging.

Som prosjektingeniør i Moen Marin blir du med i vårt prosjekteringsteam med spesielt ansvar for våre elektriske systemer, vår satsing innenfor el-hybride fartøy og automasjonsløsninger. Du skal også følge opp relevante deler av byggeprosjekter både innenlands og utenlands, så reiselyst er en fordel.

Vi søker deg som har relevant teknisk kompetanse og erfaring. Det kan gjerne være en ingeniørgrad i elektro, automasjon eller lignende i bunn, men erfaring og kompetanse blir også verdsatt.

Du må være robust, leveranseorientert, opptatt av god kundebehandling og like å ta i et tak når det trengs. I tillegg jobber du selvstendig, er uredd og vant til å ta ansvar.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsvilkår og gode muligheter for tilpasning av arbeidstid. Du får stor påvirkning på produktene og selskapets videre utvikling, vi er et lite og jordnært selskap, men med en ekspansiv og framoverlent strategi. Hos oss blir du en del av et godt, fokusert og motivert lag.

Hos oss vil du få stor påvirkning for produktene og selskapets videre utvikling. Du bli en del av et relativt lite og jordnært selskap, men som er veldig ekspansivt og framoverlent og derfor er verdens største leverandør av arbeidsfartøyer til havbruksindustrien.

For nærmere informasjon om stillingene kontakt teknisk leder Torfinn Hansvik, torfinn.hansvik@moenmarin.no, tlf 959 71 341

Søknadsfrist: Snarest

Ønsker du å påvirke fremtidens teknologi i havbruksnæringen? Søk da vel!