Prosjektleder

Er du engasjert og har lyst til å skape nye bærekraftige arbeidsplasser i Trøndelag sammen med andre? Da kan du være den personen vi er på utkikk etter!

Vi søker prosjektleder som vil jobbe med oppstartsbedrifter, innovasjon og industrielle utviklingsprosjekter. Har du relevant nettverk og erfaring, gjerne gode relasjoner til FoU-/kompetansemiljø, samt relevant utdanning er du den perfekte kandidaten for oss. Er du ung og lovende med de riktige personlige egenskapene, må du også gjerne søke.

Proneo har oppdrag over hele Trøndelag, men kjerneområdet for denne stillingen vil være Ytre Namdal med base i vårt kontor på InnovArena Rørvik.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Rådgiving til oppstartsbedrifter, utvikling av nye forretningskonsepter og innhenting av kapital
  • Innovasjon og utvikling i etablert næringsliv
  • Prosjektutvikling, -ledelse og -gjennomføring i tett samarbeid med oppdragsgiver
  • Utvikling av bedriftsnettverk og næringsklynger

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et bredt faglig og utviklingsorientert miljø, som bevisst arbeider teamorientert for å hente ut det beste i hver enkelt medarbeider.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt: Daglig leder, Per Anders Folladal, mob: 970 74 301

Søknadsfrist: 21. januar 2022

Søk på stillingen her

Om arbeidsgiveren
Proneo AS er et av landets største innovasjons- og utviklingsselskap. Vi har lang erfaring med å utvikle og lede prosesser for økt verdiskaping i næringslivet. Vi bidrar til etablering av nye vekstbedrifter og knoppskytinger fra eksisterende næringsliv. Vi bistår bedrifter og næringsklynger i innovasjonsprosesser og skaper koblinger mellom FoU- og næringsaktører. Våre medarbeidere har industriell kompetanse og kompetanse på forretningsutvikling, prosjektledelse, innovasjon i offentlig sektor og regional utvikling.
Vi er lagspillere og benytter mulighetene som ligger i dette, internt og eksternt: Sammen skaper vi arbeidsplasser i Trøndelag!
Proneo har kontorer i Verdal Industripark, Gjensidigegården i Stjørdal, Havbruksparken Midt-Norge i Flatanger, og InnovArena i Ytre Namdal. Selskapet hadde i 2020 en omsetning på 29 MNOK, og har for tiden 20 ansatte.