Prosjektleder

Recover er spesialister på skadebegrensning og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader samt industriservice. Vi er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning med totalt over 2500 medarbeidere og 45 års erfaring. I Norge er vi over 1000 medarbeidere og har en årlig omsetning på over 1,3 milliarder kroner.

Våre kunder er i første rekke forsikringsselskaper, men vi har også prosjekter innenfor eiendom, kommunal og offentlig sektor, og for private kunder. Vi er svært fokusert på miljø og jobber målrettet mot en bærekraftig virksomhet og FNs bærekraftsmål. Vi er trippel ISO-sertifisert og godkjent for ansvarsrett i flere klasser.

Vårt kundeløfte er: Tilbake til hverdagen. Så fort som mulig. Vårt arbeid er, med andre ord, meningsfullt, morsomt og utfordrende. Våre verdier er: Modig, Pålitelig og Omtenksom. Hos oss er mennesket i fokus.

Er du klar for nye utfordringer og ønsker å videreutvikle deg? Er du serviceinnstilt og løsningsorientert, og trives med å ha mange baller i luften? Da kan jobben som prosjektleder i Recover passe for deg!

Vi er i sterk vekst og på utkikk etter en prosjektleder til vår avdeling i Rørvik. Som prosjektleder i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området.

Din rolle som prosjektleder i Recover:

Som prosjektleder i Recover vil din arbeidshverdag være hektisk og spennende. Du vil kontinuerlig ha ansvar for å følge opp og lede titalls varierte prosjekter på ulike stadier, innenfor gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning. Ingen dag er lik!

Du vil være Recovers ansikt utad og den som har kontakt med kunden gjennom første befaring og videre oppfølging i prosjektet. Du vil være ekspert på kartlegging av skader og påfølgende kalkulering og rapportering av prosjektet. Du vil ha ansvar for arbeidsledelse og HMS-oppfølging på dine prosjekter gjennom samarbeid med våre egne sanerere og håndverkere, samt underleverandører.

I jobben vil du møte mange ulike mennesker, og din oppgave vil være å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil få frihet og ansvar gjennom ledelse av egne prosjekter og koordinering av sanererne og håndverkerne som utfører arbeid. Du vil samarbeide tett og dele kunnskap med dine kolleger.

Vi tilbyr deg:

Som prosjektleder hos oss vil du disponere en fullt utstyrt arbeidsbil i jobb, og få konkurransedyktige betingelser for bransjen. Du vil disponere PC, nettbrett og smarttelefon, og ta i bruk digitale systemer og apper i arbeidet ditt. Vi har høyt fokus på HMS, og har gode og profesjonelle prosesser forankret i vårt system.

I Recover kan du også få mulighet til faglig og personlig utvikling innad i bedriften. Du vil utvikle en kompetanse innenfor ledelse av svært varierte oppdrag. Du vil få opplæring i våre systemer for kalkulering, rapportering og oppfølging av prosjekter gjennom Recoverskolen som består av interne kurs og e-læring. Det finnes også muligheter til å avansere til stillinger med mer ansvar, eller å videreutvikle seg innen spesialfag som blant annet fuktteknikk.

Du vil jobbe i et sammensveiset team med høy arbeidsmoral og mye kompetanse. Vi står på, bryr oss om den jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap. Vi har en uformell tone og flat struktur, og treffes også utenom arbeidstid. Hos oss vil du utføre meningsfylt arbeid fordi vi også hjelper mennesker som har opplevd en skade i hjemmet sitt. Vi trives godt på jobb!

Kvalifikasjonskrav:

  • Fagbrev/svennebrev i håndverksfag er ønskelig
  • Relevant erfaring er en fordel
  • Beherske norsk/skandinavisk, skriftlig og muntlig
  • Komfortabel med bruk av IT som arbeidsverktøy
  • Førerkort kl B (gjerne BE)

Personlige egenskaper:

  • Positiv og service-innstilt
  • Selvstendig og strukturert
  • Fleksibel og takler mange baller i luften
  • Løsningsorientert og kvalitetsbevisst
  • Vi fokuserer på et mangfoldig, inkluderende og likestilt arbeidsmiljø, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med Ronny Skillingsaas på telefon 907 91 788.

Start søkeprosessen ved å trykke her og følg stegene der.

Vi ansetter fortløpende og oppfordrer deg til å sende din søknad allerede i dag!

Kontaktpersoner: Avdelingsleder Ronny Skillingsaas, mob: 907 91 788

Søknadsfrist: snarest