Salgsrådgivere

Vi i Overhalla Hus er enkle sjeler fra landet. Vi greier oss med de aller beste selgerne.

I de fleste sammenhenger gjelder det å vite hva du kjøper. Et vedskjul kan pyntes på og framstå som en arkitektonisk perle – men det er fortsatt et vedskjul.

Et salg handler først og fremst om tillit. En kjøper må kunne stole på at selgeren kjenner alle aspekter ved produktet. At han vet hva han selger.

Dermed leter vi etter noen med teknisk fagskole, som er byggingeniør, har salgserfaring eller som har bred erfaring fra byggebransjen.

Fordi våre produkter fortjener selgere med peiling. Men ikke fortvil – vi har god opplæring fra veldig hyggelige kollegaer. VI har også nå lansert en av de aller første digitale salgsverktøyene i vår bransje og har kundevennlige løsninger som gir gode interne verktøy. Verktøyet skal videreutvikles til å bli enda bedre og her kan du få muligheten til å være med å påvirke.

Vi satser nå bredt i både privat og entreprenørmarkedet og det er først om fremst elementleverandør vi er. Les gjerne mer om oss her og her

Du kan få muligheten til å påvirke hvilket marked du ønsker å gå inn i eller er mest interessert i så ta mer enn gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon om stillingene. Kvinner oppfordres til å søke.

Søknadsfrist: 17. november 2019

Kontaktperson: Jomar Sagmo

Tlf: 474 60 726

Email: jomar@overhallahus.no

Send søknaden til: jomar@overhallahus.no