Skadesanerer

Er du klar for nye utfordringer? Trives du med en fysisk arbeidshverdag? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg!

Vi er i sterk vekst og ser etter deg som vil jobbe med sanering ved vår avdeling i Namsos. Som skadesanerer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området.

Din rolle som skadesanerer i Recover:

Som skadesanerer i Recover vil din arbeidshverdag være fylt av svært varierte oppgaver relatert til skadebegrensning, opprydding, rengjøring og sanering etter skade. Ingen dag er lik! Du vil være inne i private hjem og vil også håndtere kundens eiendeler. Du vil være spesialist på opprydding og rengjøring etter ulike skader på både bygg og innbo. I jobben vil du møte mange ulike mennesker, og din oppgave vil være å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil få frihet og ansvar gjennom arbeidsledelse på egne prosjekter, og samarbeide med kolleger i team. Du vil jobbe trygt og i henhold til våre HMS-rutiner.

Vi tilbyr deg:

Som skadesanerer hos oss vil du bruke moderne utstyr, og vil i hovedsak arbeide innendørs, med konkuransedyktige betingelser. Vi har høyt fokus på HMS, og har gode og profesjonelle prosesser forankret i vårt system. Det er også mulighet for bilordning for den rette kandidaten.

I Recover kan du også få mulighet til faglig og personlig utvikling innad i bedriften. Du vil utvikle kompetanse innenfor sanererfaget gjennom interne kurs og varierte oppdrag. Det finnes også muligheter til å avansere til stillinger med mer ansvar.

Du vil jobbe i et sammensveiset team med høy arbeidsmoral og mye kompetanse. Vi står på, bryr oss om den jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap. Vi har en uformell tone og flat struktur, og treffes også utenom arbeidstid. Hos oss vil du utføre meningsfylt arbeid fordi vi også hjelper mennesker som har opplevd en skade i hjemmet sitt. Vi trives godt på jobb!

Kvalifikasjonskrav:

  • Relevant erfaring er en fordel, f. eks. med brannsanering, byggvask e.l.
  • Beherske norsk/skandinavisk, skriftlig og muntlig
  • Førerkort kl B (gjerne BE)

Personlige egenskaper- hva trenger vi fra deg?

  • Positiv og serviceinnstilt
  • Strukturert og ryddig
  • Liker fysisk arbeid
  • Selvstendig og fleksibel
  • Kvalitetsbevisst og løsningsorientert

Har du spørsmål om stillingene, kontakt Tommy Elden på telefon 907 45 443.

Søknadsfrist: snarest

Start søkeprosessen ved å trykke her

Vi ansetter fortløpende og anbefaler deg at du søker allerede i dag!