Veivokter indre Namdal

Forretningsområdet Drift og Vedlikehold driver primært med driftskontrakter for Statens vegvesen og fylkeskommuner og har aktivitet over hele landet, fra Lyngdal i Sør til Hinnøy i Nord. Vi består av over 200 ansatte og 1000 underentreprenører, og hadde i 2020 en omsetning på ca 1.3 milliarder NOK.

Til vår driftskontrakt i Indre Namdal, som omfatter fylkesveger og fylkes-g/s-veger i Snåsa, Lierne, Røyrvik, Grong, Namskogan og deler av Overhalla og Høylandet, har vi behov for å finne en dyktig veivokter med hovedansvar for kontraktsområdet i Lierne.

Arbeidsoppgaver

Ute på veien er du bedriftens ansikt utad hvor du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men også anbefaler oss for andre. Du utfører ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid. Som veivokter har du ansvar for å både utføre og dokumentere oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag for vår kunde Trøndelag Fylkeskommune. Oppgavene vil variere med årstidene, men vi har hele veien fokus på godt vedlikehold av maskiner og utstyr – vår, sommer, høst og vinter.

Kvalifikasjoner

Du er en dyktig fagarbeider med god kunnskap om vei og veivedlikehold. Som person er du initiativrik og handlekraftig og omgjengelig samt serviceinnstilt og fleksibel. God lokalkunnskap er viktig. Har du erfaring fra vinterdrift av vei er det et stort pluss da vi har brøyteberedskap vinterstid.

I tillegg

  • Du har førerkort klasse C (gjerne CE) og YSK-kurs
  • Maskinførerbevis er en fordel
  • Du er en trygg databruker
  • Du har erfaring fra tilsvarende bransjer
  • Du er selvstendig og villig til å ta ansvar
  • Du behersker et av de skandinaviske språkene, skriftlig og muntlig
  • Stillingen krever at man er med i en vaktordning, så det vil være fordelaktig at du er bosatt i kontraktsområdet. Arbeid på andre deler av driftskontrakten eller tilstøtende kontrakter som Veidekke innehar må påregnes.

Profil

Vi ser etter deg som liker å samarbeide med ulike typer mennesker, er lærevillig og flink til å lære andre. Du er selvstendig og opptrer lojalt ovenfor arbeidsgiver og kunde. Du har også fokus på å finne og bruke riktige løsninger på en effektiv måte, og er fleksibel med hensyn til arbeidstid og oppgaver.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver eneste dag – slik at alle kommer hjem like hele som da de kom på jobb. Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og du må også kunne stå for disse.p

Vi tilbyr
Vi kan tilby en jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, og har gode pensjons- og forsikringsordninger samt gode muligheter for kurs og opplæring. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Søknadsfrist: 23. juni 2021

Søk på stillinger her

For mer informasjon, kontakt annleggsleder Jan Erik Børstad, mob: 481 00 927

Velkommen med din søknad!