Bedriftselektriker

Bjørøya AS er et veldrevet familieeid oppdrettsselskap med hovedkontor i Flatanger. Helt siden oppstarten i 1982 har Bjørøya tatt del i utviklingen av havbruksnæringen. I dag er vår lakseproduksjon lokalisert langs trøndelagskysten, med anlegg fra Roan i sør, til Bindal i nord. Vi har til sammen 10,5 konsesjoner fordelt på ni lokaliteter, hvor våre 73 ansatte produserer om lag 14 900 tonn laks hvert eneste år. Verdiene våre er å være kunnskapssøkende og nyskapende.

BEDRIFTSELEKTRIKER

Produksjon av laks i norsk farvann er et samspill mellom gode forhold i sjøen, tilgang på god smolt, godt utstyr og ikke minst dyktig personell med rett kompetanse og innstilling. Posisjonen som elektriker i Bjørøya er åpen. Vi søker derfor en engasjert person som kan tre inn i rollen, og figurere som spydspiss innen elektrofaget, samt sikre operasjonell drift på våre anlegg som strekker seg fra Roan i sør til Bindal i nord.

Til vanlig er oppmøtested på vår flotte landbase ved Lauvsnes i Flatanger. Arbeidsted vil midlertidig variere da man har ansvar for å holde driften ved like ved alle våre sjøanlegg og fartøy.

Oppdrettslaksen i Bjørøya vokser seg stor og sterk under ypperlige forhold med oksygenrikt vann og næringsrikt fôr. Som med laksen ønsker vi også å tilrettelegge for gode vilkår hos den riktige kandidaten som elektriker. Hos oss vil du derfor få konkurransedyktig lønn, variert arbeidshverdag med gode påvirkningsmuligheter og stor grad av frihet. Vi søker deg som besitter fagbrev som elektriker i gruppe L og som også gjerne har erfaring med båt og maritim bransje. Har du pågangsmot til å jobbe i og med sterk strøm er dette også en av egenskapene vi ser etter. Vi er underlagt lovpålagte krav og har også frivillige sertifiseringer som Global G.A.P., som gjør at vi har gode rutiner på rapportering og dokumentasjon – her vil aktuell kandidat opprettholde vår gode standard.

I likhet med oppdrettslaksen som trives sammen i stim, ser vi etter en kandidat som innehar relasjonell kompetanse og liker teamarbeid. Du vil jobbe tverrfaglig sammen med vårt tekniske team, samt kolleger ute ved de respektive anleggene. Du må midlertidig også beherske selvstendig arbeid, og se effektive løsninger på utfordringer som vil oppstå.

Spørsmål om stillingen? Kontakt teknisk leder, Espen Havstein Lindseth, mob: 932 63 409 – espen@bjoroya.no

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 15. august 2022