Svindelanalytiker

Svindelanalytiker med supermakt til å avsløre juks!

Er du litt sånn Sherlock Holmes eller Frøken Detektiv? En som jakter på sannheten og har teft for skurkestreker? Da bør du lese videre.

Å bli utsatt for svindel skjer stadig flere og oftere. Vi i Grong Sparebank er opptatt av å ha den beste kompetansen som kommer våre kunder til gode i disse sakene. Som forvalter av våre kunders verdier ønsker vi nå å ta enda tydeligere grep ved å være mer i forkant og ha bedre oppfølging av kunder som er utsatt for svindel.

Det sies gjerne at svaret ligger i detaljene og vi ønsker å styrke avdelingen som jobber med svindel og anti hvitvask, med en svindelanalytiker som har skarpe øyne og en nese for humbug. Hvis du har en fortid med å avsløre skurker og har et godt forhold til digitale verktøy (vi snakker ikke om å reparere printeren), er du kanskje akkurat den vi trenger!

Ansvarsområder inkluderer å evaluere og vurdere potensielle svindelsaker, etterforske med stil (noe à la Columbo, bare med mer data), og samarbeide tett med AHV (Anti Hvitvask). Du vil også få sjansen til å utvikle strategier for å avverge svindel, som å være en superhelt, bare uten kappe.

Ønskede kvalifikasjoner inkluderer erfaring med å hindre kriminalitet, og ekstra stjerner i boka hvis du har brukt analyseverktøy som en ekte digital detektiv.

Vi ser etter deg som liker å ta initiativ (gjerne også til å foreslå hvilken kake vi skal ha på fredager), holder hodet kaldt under korte tidsfrister og er like selvstendig som en katt, men like hyggelig som en hund. Er det sånn at du ikke helt tar referansen med Sherlock Holmes, Frøken Detektiv eller Columbo – så ikke fortvil. Det er kanskje en litt mer oppdatert svindeljeger vi ser etter. Har du erfaring fra virkelig politiarbeid så er det ingen ulempe for oss.

Vi har dyktige kollegaer på området som venter på deg, så er du klar for å være vår svindelanalytiske superhelt?

Søk nå, før noen prøver å svindle seg til jobben!

I Grong Sparebank har vi fokus på nærhet til kunden, tilgjengelighet og vide fullmakter til å handle selvstendig, slik vi mener både privat- og næringslivskunder i en lokalbank bør forvente.

Vi søker derfor deg som:

  • Er strukturert og effektiv
  • Har relevant utdanning og erfaring – gjerne fra politiarbeid
  • Har gode analytiske evner og god rettferdighetssans

Vi tilbyr:

  • Meget gode vilkår på forsikring – og pensjonssparing
  • Mulighet til fleksibelt arbeidssted. Stillingen tilhører Hovedkontor i Grong og det må påregnes tilstedeværelse der i løpet av arbeidsuken.
  • En organisasjon i vekst og utvikling med godt arbeidsmiljø
  • Muligheter for å kunne påvirke og utvikle ditt arbeidsområde

Du får vite mer om stillingen hvis du kontakter: Administrerende banksjef, Jon Håvard Solum, mob: 995 64 501 eller Leder kundeservice, June Marlen Mork, mob: 900 70 220

Søk på stillingen her

Søknadsfrist: 30. november 2023

Om arbeidsgiveren
Grong Sparebank er en selvstendig bank med hovedkontor i Grong. Vi har snart 70 dyktige medarbeidere som hver dag er med og utvikler banken til nye høyder. Grong Sparebank er en av eierne i Eika Gruppen og totalleverandør av egne produkter som bl.a. forsikring, sparing, pensjon og leasing i tillegg til ordinære banktjenester. Grong Sparebank har kontor i Grong, Namsos, Steinkjer, Verdal, Rørvik og Mosjøen. Banken har markedsområde fra Innherred i sør til Helgeland i nord. Vår visjon er at Grong Sparebank skal være verdens beste lokalbank – der du er. Vårt kundeløfte er at vi er kundefokusert og lett å komme i kontakt med. Det skal være enkelt å være kunde i Grong Sparebank, og kundene skal oppleve at de får mer bank for pengene.