HENRY’S er en helt ny kaffebar i Rørvik sentrum som er under oppbygging. Dette vil være en kaffebar med åpningstider fra 10-22 alle hverdager og søndager, samt lengre åpningstider på Fredag og Lørdagskveldene.
Dette vil være et møtested for unge og gamle, morgen og kveld. Her har du mulighet å komme med vennegjengen, kollegaene dine eller alene. Alle er velkomne.
Du vil ha mulighet å få tatt deg noe kaldt – øl, eller en god drink, men også mulighet å få deg en god kopp kaffe. Man vil også ha mulighet til å servere en lett lunsj eller en lett middag.
Vil du være med å bygge denne opp, og sette opp teamet du skal jobbe med?
Arbeidsoppgaver:
- Sørge for at gjestene får en god opplevelse
- Være stedets ansikt utad og jobbe operativt i driften
- Ansvarlig for den daglige driften i bar
- Resultat og salgsorientert
- Utvikling av vin – og drinkmeny
- Ansvarlig for vaktplaner, ansatte, rekruttering og opplæring
- Oppfølging av rutiner og internkontroll
- Kontroll på varelager og bestilling av varer
- Markedsføring, salg og konseptutvikling
Vi tilbyr:
- 100% fast stilling
- En flott arbeidsplass i nyoppussede og trendy omgivelser
- En spennende jobb i en region med vekstmuligheter og +1000 ambisjoner
- Fleksibilitet, gode betingelser og egne utviklingsmuligheter
- Kurs og opplæring fra leverandører
- Mulighet for prestasjonsbasert godtgjørelse
- Fri telefon, fri trening på treningssenter og arbeidstøy
- Deltakelse i vår forsikrings og pensjonsordning
- Være med på utviklingen og oppbyggingen av NORTH gruppen fremtidsvisjoner.
Kvalifikasjoner:
- Fordel med erfaring fra restaurant og bar drift
- Fordel med fagbrev kokk og/eller servitør – eller annen relevant utdanning
- Stå på vilje og ikke redd for å ta i et tak
- En relasjonsbygger med leverandører, kolleger og gjester
- God smak og sans for estestikk
- Du har plettfri vandel
- God muntlig fremstillingsevne i både norsk og engelsk
- Barsjef må bestå eksamen i Skjenke og salgsbevilling og Serveringsbevilling ved ansettelse.
Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i følgende:
- En relasjonsbygger som er trygg i lederrollen, også under høyt tempo.
- Du har lidenskap for mat og et varmt hjerte for mennesker
- Innehar kremmerånd og griper muligheter for utvikling og vekst
- Vet at gode resultater kommer gjennom å være serviceminded og skape gode gjesteopplevelser.
- Du er handlekraftig, engasjert og samarbeidsvillig
- Du er interessert i gode opplevelser gjennom mat og drikke.
For mer informasjon om stillingen, kontakt: Daglig leder, Sverre-Ottar Nordahl, mob: 916 45 652 – LinkedIn
Søknadsfrist: snarest
Søknad sendes inn her