Driftsteknikere RAS-anlegg

SinkabergHansen AS er en selvstendig helintegrert oppdrettsaktør med hovedkontor på Marøya i Nærøysund kommune. Selskapet har i dag 235 egne ansatte. 23 konsesjoner (16 heleide) i Trøndelag og Nordland driftes. Ved Rørvik har vi fabrikk for slakting og bearbeiding. Produksjon av settefisk skjer i Nærøysund/Bindal. Eget rederi og verkstedavdelinger hører med – sammen med en rekke prosjekter innen forskning og utvikling.

Til vår nye avdeling Svaberget Smolt søkes: DRIFTSTEKNIKERE RAS-ANLEGG

Fra 2021 vil Svaberget Smolt bli en sentral aktør i framtidas bærekraftige havbruk. Resirkuleringsanlegget skal årlig produsere inntil 6-8 millioner laks i størrelse opp mot 600 gram. De nye medarbeiderne vil få innsikt og kompetanse på ett av de mest sentrale og spennende fagfeltene innen norsk havbruksnæring.

Vi søker nå flere driftsteknikere som skal bistå med arbeid under byggefasen. Senere vil de nye stillingene gå inn i teknisk eller biologisk driftsteam. Ved å etablere lagene tidlig, ønsker vi å bygge et godt og oppdatert fagmiljø på de ulike felt. Vi vil også ta høyde for omfattende internopplæring. Slik er det ønskelig, men ikke nødvendig, med teknisk eller biologisk bakgrunn.

Noen sentrale arbeidsoppgaver:

– Første fase; anleggsarbeid og håndtering av interne leveranser.
– I driftsfasen vil man enten følge opp fisk eller teknisk utstyr.
– Daglige rutiner for å ivareta HMS og ulike krav.

Din bakgrunn / ønskede kvalifikasjoner:

– Teknisk, biologisk eller kjemisk bakgrunn – gjerne fagbrev.
– Mulig erfaring med RAS-teknologi.
– Annen bakgrunn vil også bli vurdert.
– Samarbeidsvilje og evne til å jobbe i team.

SinkabergHansen kan tilby:

– Spennende fast jobb med varierte utfordringer
– Et trygt og godt arbeidsmiljø.
– Mulig skiftordning.
– Konkurransedyktige betingelser; lønn, forsikrings- og pensjonsordninger

For utfyllende informasjon om jobb og muligheter kontakt gjerne personalsjef Frode Lauritzen, mob: 908 98 545, epost: frode@sinkaberg-hansen.no eller konsernleder settefisk Elling Bøkestad, mob: 958 52 612, epost: elling@sinkaberg-hansen.no

Gå til vår hjemmeside sinkaberghansen.no/jobbtilbud for å finne stillingen og legge inn din søknad!

Søknadsfrist: fredag 21. februar.