Ferskvaremedarbeider

Coop Mega Rørvik har ledig stilling som ferskvaremedarbeider i 100 % stilling.

Er du blid, smilende og trygg i møtet med kunder? Er du interessert i mat og inspirasjon? Coop Mega søker en ny ferskvaremedarbeider!

Coop Mega er store butikker med et bredt og inspirerende sortiment. Ferskvareavdelingen er selve hjertet i butikken og vi har kvalitet og kunnskap i høysetet. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet, som det er hyggelig å handle i. Som butikkmedarbeider bidrar du til dette gjennom en blid og smilende væremåte, arbeidsinnsats og en utpreget vilje til å glede kundene.

Dine sentrale arbeidsoppgaver er:

  • Kundebehandling og salg
  • Varepåfylling, rutiner og annet forefallende butikkarbeid
  • Våre forventinger til deg:

Først og fremst har du lyst til å jobbe i butikk! Du er sprudlende og ditt gode humør smitter over på kunder og kolleger. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og tar jobben din alvorlig. Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til Coop Mega ved å fokusere på salg og kundebehandling.

Det er viktig at du snakker godt norsk.

I tillegg ser vi gjerne at du har erfaring fra butikk.

Hva kan du forvente deg av oss?

Vi har gode utviklings- og karrieremuligheter. Som ferskvaremedarbeider får du mulighet til kompetanseheving gjennom e-kurs og opplæring i regi av egen kompetanseavdeling. Coop Midt-Norge SA har fokus på intern rekruttering, og det er et hav av muligheter for deg hvis du gjør en god jobb og ønsker en karriere i dagligvarebransjen.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Få en Mega-fremtid:

Ønsker du å spre glede i kundenes hverdag? Og kjenner du deg igjen i vår beskrivelse av en ferskvaremedarbeider? Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Søknadsfrist: 6. oktober 2021

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Butikksjef, Roger Blikø, mob: 416 10 859

Søk på stillingen her

Coop Midt-Norge SA er et av landets største samvirkelag med en omsetning på ca. 7,7 milliarder kroner. Virksomheten omfatter detaljvarehandel, medlemssparing, finans- og eiendomsforvaltning. Coop Midt-Norge SA er en av Midt-Norges største arbeidsgivere med ca. 2600 ansatte. Til sammen eier og driver Coop Midt-Norge SA over 140 butikkenheter i Trøndelag og Helgeland, herav Obs! Hypermarked, Obs! Bygg, Coop Byggmix, Coop Mega, Coop Prix, Extra, Coop Marked samt bensinstasjoner og faghandelsbutikker. Selskapet eier og forvalter i dag ca. 300.000 kvm bygningsmasse. Coop Midt-Norge SA eies av ca. 245.000 medlemmer og er tilsluttet Coop Norge SA som er fellesorganisasjonen for landets ca. 70 samvirkelag.