Laboratorieingeniør

Er du nysgjerrig på farmasøytisk produksjon og har lyst på nye og spennende utfordringer i en dynamisk og nyskapende bransje – så er PHARMAQ et godt valg! Nå søker vi etter en entusiastisk, selvstendig og kvalitetsbevisst laboratorieingeniør til avdeling for kvalitetskontroll (QC) i Overhalla, Trøndelag.

Om oss
Vårt satsingsområde er vaksiner til oppdrettsfisk som er et viktig bidrag for å redusere bruken av antibiotika og sikre en bærekraftig akvakulturnæring. Dedikerte medarbeidere i PHARMAQ utvikler sikre og effektive legemidler med fokus på målrettet forskning, kvalitet og biologisk produksjon. I 2015 ble PHARMAQ en del av Zoetis, verdens største dyrehelseselskap, dette gir oss tilgang til ny teknologi og nye globale markeder.

PHARMAQs fiskevaksiner blir produsert på et høyteknologisk, biofarmasøytisk anlegg i Overhalla, Trøndelag. Her produseres alle våre vaksiner til ulike fiskearter verden over. I desember 2017 åpnet vi også et topp moderne og unikt produksjonsanlegg på Kløfta hvor det produseres sterile vaksinekomponenter (virusantigen). Som produsent av farmasøytiske produkter følger vi strenge krav til kvalitet og alle våre prosesser er i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice). Våre medarbeidere produserte i 2019 over 2 milliarder doser med fiskevaksiner og for å møte den økende etterspørselen har vi en ambisjon om økt volum i årene fremover og vi søker nå flere medarbeidere som vil vokse og utvikle seg sammen med oss.

Vi kan tilby deg spennende og varierte arbeidsoppgaver i et entusiastisk, tverrfaglig og godt arbeidsmiljø. Vi holder til i lyse, moderne lokaler i Overhalla, Trøndelag. Hos oss vil du bli en del av et spennende internasjonalt selskap med gode betingelser og utviklingsmuligheter.

Er det du som er….?:
• Nøyaktig og kvalitetsbevisst
• Strukturert og liker kombinasjon av praktisk og teoretisk arbeid
• En lagspiller, men jobber også godt og målrettet alene

Er svaret ja på det meste …… da er det godt mulig vi er på jakt etter DEG!!

Arbeidsområder vil være innenfor kvalitetskontroll (QC):
• Rutinetesting. Delta i planlegging, gjennomføring og godkjenning av analyser i forbindelse med tilvirkning av veterinære vaksiner til fisk
• Implementering av nye metoder i avdelingen
• Metode- og utstyrsansvar
• Validering, trending og forbedring av analysemetoder
• Statistisk vurdering av resultater og metoder
• Drift av kvalitetssystemer i QC-avdelingen, eks. endringskontroll og avvikshåndtering
• Representere QC i utviklingsprosjekter
• Utarbeidelse og revidering av dokumenter
• Delta i generell drift av laboratoriet

Kvalifikasjoner og egenskaper vi søker:
• Universitetsutdannelse på Bachelor- eller Masternivå innen: Mikrobiologi, Bioteknologi, Molekylærbiologi, Kjemi, Immunologi, Veterinærmedisin
• Erfaring fra farmasøytisk eller bioteknologisk industri, fortrinnsvis fra kvalitetskontroll, forskning/utvikling og/eller sterilproduksjon. Kjennskap til GMP
• Kunnskap om prosessering av data og sette disse i sammenheng ved bruk av statistiske verktøy
• Ønskelig med erfaring fra bruk og gjerne drift av elektroniske system
• Analytisk, systematisk og nøyaktig
• Gode norsk- og engelskkunnskaper – skriftlig og muntlig

Arbeidssted for stillingen vil være ved vårt GMP produksjonsanlegg i Overhalla, Trøndelag.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:  Manager QC, Gro Skjærvik, mobil: 995 09 954

Søknad
Vi gleder oss til å motta din søknad, som kan sendes med CV via e-mail til hr@pharmaq.no senest innen 30.november 2020.

Kopi av vitnemål og attester bes tatt med på intervju. Vi er et farmasøytisk selskap og vil kreve politiattest ved tilsetting.

PHARMAQ er verdens ledende selskap innen vaksiner og innovasjon rettet mot akvakulturnæringen og en del av Zoetis, verdens ledende selskap innen dyrehelse. Selskapet utvikler sikre og effektive legemidler til akvakulturnæringen med god miljøprofil gjennom målrettet forskning og dedikerte medarbeidere. Produksjon, administrasjon, forskning og utvikling ligger i Norge og med datterselskap i Chile, Storbritannia, Kina, Vietnam, Tyrkia, Spania, Panama og Singapore har PHARMAQ rundt 300 medarbeidere. Konsernets produkter markedsføres i Europa, Nord- og Sør-Amerika samt i Asia. For mer informasjon, se selskapets hjemmeside: www.pharmaq.com
Ved å sende inn en søknad og CV aksepterer du at de opplysninger som du oppgir blir lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser. Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig og maksimalt i 6 måneder. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser, kan du kontakte oss på e-post hr@pharmaq.no. Søkeren har rett til å trekke tilbake nevnte samtykke når som helst.