Ledige stillinger – Vangan barnehage

Ledige stillinger som fagarbeider i Vangan barnehage, Flatanger kommune

I Flatanger er det mye positivt som skjer; næringslivet går så det suser, og barnetallet øker i barnehagene og skolene framover. Vangan barnehage er en 3-avdelings barnehage med ca. 50 barn. Barnehagelokalene er nye og moderne, og barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser med nærhet til skog, fjell og fjære. Barnehagen ligger like ved Lauvsnes skole og Flatangerhallen.

Vangan barnehage har følgende ledige stillinger:

  • 200 % fast stilling
  • 100 % midlertidig stilling t.o.m. 31.07.23 med mulighet for forlengelse

For stillingene spørres det fortrinnsvis etter søkere med fagbrev innen barne- og ungdomsarbeiderfag, men relevant utdanning og/eller erfaring kan kompensere for utdanningskravet. Du som søker må beherske norsk muntlig og skriftlig. Tiltredelse snarest.

Barnehagens hovedsatsingsområde er språk, og det jobbes systematisk etter kommunens språkplan 1-16.

Vi ønsker en jevnere fordeling av kvinner og menn blant ansatte i barnehagen, og oppfordrer derfor menn til å søke. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Ved interne omrokkeringer vil det bli ledig vikariat.

Søknadsfrist: 26. januar 2023

For alle stillingene gjelder tilsetting i Flatanger kommune, arbeidssted kan endres etter kommunes behov. Lønns- og arbeidsvilkår i samsvar med gjeldende lover, forskrifter og avtaleverk. Gyldig politiattest av nyere dato må fremlegges før tiltredelse.

Elektronisk søknadsskjema finner du på kommunens hjemmeside.

Søknader som ikke leveres elektronisk vil ikke bli vurdert. Det bes om at interne søkere også fyller ut alle etterspurte opplysninger i det elektroniske søknadsskjemaet. Servicekontoret i kommunen kan være behjelpelig med å fylle ut søknadsskjema.

Nærmere informasjon om stillingene fås ved å kontakte:
Oppvekstsjef Lovise Angen, tlf. 915 73 748, e-post: lovise.angen@flatanger.kommune.no eller Styrer Birgit Sørum, tlf. 902 57 186, e-post: birgit.sorum@flatanger.kommune.no