Murere og malere

Vil du jobbe med oss? Vi trenger murere og malere

Vi i Boligprosjekt Overhalla AS har stadig flere oppdrag, og det er jo en bra ting! Det er derfor på tide å skaffe flere ansatte som ønsker å bli med oss på laget.
Vi leter nå etter en faglært innen murer eller malerfaget. Har du også erfaring, stå på-vilje og god gammeldags arbeidslyst så høres det veldig lovende ut!

Det kan fort bli noen tunge løft så brukbar fysikk er ingen ulempe. Du kan risikere å måtte kommunisere med både kunde og kollegaer så du må snakke og forstå norsk.

Så om du vil være med oss på veien videre så skal vi gi deg muligheten til å utvikle deg innen håndverksfag og være en del av en bedrift som stadig vokser.

Lønn etter avtale, og det pleier vi å bli enige om.

Arbeidssted.
Vårt kontor ligger på Ranemsletta i Overhalla. Våre oppdragsgivere ligger i hovedsak i Namdalen så noe kjøring må nok regnes med, samt en og annen natt borte.

Om oss
Boligprosjekt Overhalla AS ble etablert i 2013. Bedriften har sitt utspring i maler og tømrerfaget, men har etter hvert vokst seg større. I 2020 er vi ca 50 medarbeidere. Vi tar på oss oppdrag innen betongsaging, kjerneborring, maling, sparkling, mur/flisarbeid og gulvlegging.

Søknadsfrist på stillingen er 10. januar, vi ser frem til å høre fra deg!

Søknad med CV sendes til:

Daglig leder:  Andreas Kroglund Rian

E-post: Andreas@boligprosjekt.net 

Telefon: 959 46 855