Servicemontør

På grunn av vekst og økt arbeidsmengde, blant annet økende leveranser av solcelleanlegg og elbil-anlegg søker vi nå etter en ny medarbeider med på laget!

NTE har en ledende rolle i det grønne skiftet gjennom å utvikle fremtidsrettede løsninger innen elektrotekniske løsninger, fiberbasert bredbånd, samt fornybar energi. Vi har dyktige og fornøyde medarbeidere, et godt arbeidsmiljø og ansvarsbevisste eiere. Dette gjør oss til en attraktiv arbeidsplass. NTE Elektro AS har over 240 ansatte, og er en fin blanding av nyutdannede og erfarne elektrikere, automatikere og telekommunikasjonsmontører. Du har alltid noen å spørre hvis du lurer på noe. Vi er fordelt på 6 avdelinger i Trøndelag. Vi har kunder som sykehus, universitet, flyplasser, fiskeoppdrettere, utbyggere, industriaktører og privatpersoner. Dette gjør at du som ansatt i NTE vil få varierte arbeidsdager, og du får gode muligheter til å videreutvikle deg.

Vi søker nå en servicemontør som kan jobbe selvstendig, både som BAS og prosjektleder ved mindre prosjekt. For den riktige kandidaten vil det være store muligheter for utvikling innad i NTE.

Faglig kompetanse vi vektlegger

  • Servicemontør gr.L

Egenskaper vi verdsetter

  • Du jobber godt både i team og selvstendig
  • Du er serviceinnstilt og løsningsorientert
  • Du er en god relasjonsbygger

Hvorfor skal du velge oss?

  • Et godt arbeidsmiljø
  • Frihet og variasjon i arbeidshverdagen
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling

Har du annen relevant kompetanse og har lyst til å ta en uformell prat, er det bare å ta kontakt. Kandidater vil bli tatt inn til intervju fortløpende!

Søknadsfrist: 11. april 2021

Send inn søknad her

Sektor: Privat

Sted: 7900 Rørvik

Bransje: Kraft og energi

Stillingsfunksjon: Håndverker / Elektriker

Om arbeidsgiveren
I NTE går vi på jobb for å gi folk og samfunn en grønnere hverdag. Hvis det høres interessant ut, så har vi mange muligheter og utfordringer å by på. Nå er vi godt i gang med å utvikle fremtidens løsninger innen fornybar energi, fiberbasert bredbånd og elektrotjenester. Dyktige kolleger, godt arbeidsmiljø og ansvarsbevisste eiere gir oss farten vi trenger. Alle sier at de har noe unikt, men vi tror virkelig at vi utgjør en forskjell. Vi er alltid på jakt etter mennesker som vil utvikle seg hos oss, og som motiveres av å løse noen av vår tids største samfunnsutfordringer.