Pharmaq søker Prosessoperatør, Formulering

Prosessoperatør, Formulering, Overhalla

Bli en del av et innovativt og fremtidsrettet selskap i vekst!

Farmasøytisk produksjon // Fiskehelse // Vaksiner

Prosessoperatør, Formulering

Er du interessert i bioteknologi og farmasøytisk industri og har lyst på nye og spennende utfordringer i et dynamisk og innovativt selskap – så er PHARMAQ et godt valg! Vi er i vekst, har mange spennende fremtidsplaner og ønsker flere dedikerte kollegaer med på laget. Til Formuleringsavdelingen i Overhalla, Trøndelag søker vi nå etter en engasjert og løsningsorientert Prosessoperatør til en nyopprettet stilling.

Om oss
Vårt satsingsområde er vaksiner til oppdrettsfisk som er et viktig bidrag for å redusere bruken av antibiotika og sikre en bærekraftig akvakulturnæring. Dedikerte medarbeidere i PHARMAQ utvikler sikre og effektive legemidler med fokus på målrettet forskning, kvalitet og biologisk produksjon. Som del av Zoetis, verdens største farmasøytiske dyrehelseselskap har vi god tilgang til innovativ teknologi, et bredt internasjonalt fagmiljø og nye globale markeder.

PHARMAQs fiskevaksiner blir produsert på vår høyteknologiske biofarmasøytiske anlegg i Overhalla, Trøndelag. Her produseres alle våre vaksiner til ulike fiskearter verden over. I 2022 produserte vi over 2 milliarder doser med fiskevaksiner og for å møte den økende etterspørselen har vi en ambisjon om økt volum i årene fremover. Ved vårt moderne produksjonsanlegg på Kløfta produseres sterile vaksinekomponenter (virusantigen). Som produsent av farmasøytiske produkter følger vi strenge krav til kvalitet og alle våre prosesser følger GMP/GDP (Good Manufacturing Practice/Good Distribution Practice). En meget dynamisk og kompetent organisasjon gjør det mulig å opprettholde vår ledende posisjon.

Nå søker vi etter en engasjert og løsningsorientert lagspiller til avdeling for Formulering av fiskevaksiner ved vårt produksjonsanlegg i Overhalla. For å lykkes i rollen er det viktig at du
evner å ta ansvar samtidig som du liker å jobbe praktisk operativt, strukturert og med tilhørende dokumentasjonsarbeid.

Er du nysgjerrig på hva vi driver med, og har lyst på nye og spennende utfordringer i en dynamisk og nyskapende bransje – så er PHARMAQ et godt valg!

Få innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss i Overhalla: https://innhold.na-kreativ.no/pharmaq-trenger-flere-folk/

Arbeidsområder vil være:
• Fylling og formulering av vaksiner
• Arbeid i rentrom (aseptisk produksjon)
• Forberedelser til produksjon og etterarbeid; sterilisering og rengjøring av rom og utstyr
• Utføring av oppgaver relatert til drift, innad og på tvers av avdelinger

Kvalifikasjoner og egenskaper vi søker:
• Minimum 3-årig videregående skole innenfor relevante fagkombinasjoner innen bioteknologi, mikrobiologi, prosess, kjemi eller andre tekniske fag. Andre bakgrunner kan og vurderes.
• Kjennskap til GMP og relevant arbeidserfaring fra farmasøytisk eller bioteknologisk industri er en fordel
• Kjennskap til og bruk av automatiserte produksjonsprosesser vil være relevant
• Gode datakunnskaper og rapporteringsevner
• Erfaring med arbeid i rene rom er en fordel
• Du er en pådriver med stor gjennomføringsevne
• Stort krav til nøyaktighet og presisjon i arbeidet
• Være en lagspiller med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner i kombinasjon med god selvstendighet og evne til å jobbe strukturert
• Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Vi kan tilby deg spennende og varierte arbeidsoppgaver i et entusiastisk, tverrfaglig og godt arbeidsmiljø. Vi holder til i lyse, moderne lokaler i Overhalla, Trøndelag. Hos oss vil du bli en del av et spennende internasjonalt selskap med gode betingelser og utviklingsmuligheter. Oppstart så snart som mulig.

Vi har nå flere ledige stillinger innen produksjon, logistikk, kvalitet ved vår produksjon i Overhalla. Les mer om stillingene på vår nettside pharmaq.no/about-us/careers

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:
Senior Manager Formulation and Filling
Kristin-Margrethe Skogås Hals
Mobil +47 99 50 61 03

Søknad
Vi gleder oss til å motta din søknad, som kan sendes med CV via FINN.NO søkerhåndtering (alternativt e-mail til hr@pharmaq.no) innen 13.08.2023. Kopi av vitnemål og attester bes tatt med på intervju. Vi er et farmasøytisk selskap og vil kreve politiattest ved tilsetting.

PHARMAQ er verdens ledende selskap innen vaksiner og innovasjon rettet mot akvakulturnæringen og en del av Zoetis, verdens ledende selskap innen dyrehelse. Våre innovative fiskehelseløsninger inkluderer et bredt spekter som fiskevaksiner, terapiprodukter, vaksinasjonsmaskiner inkludert servicetjenester, forskning og analyser. Produksjon, administrasjon, forskning og utvikling ligger i Norge og med global virksomhet i kommersielle oppdrettsmarkeder har PHARMAQ rundt 375 medarbeidere. Konsernets produkter markedsføres i Europa, Nord- og Sør-Amerika samt i Asia. For mer informasjon, se selskapets hjemmeside: www.pharmaq.com

Ved å sende inn en søknad og CV aksepterer du at de opplysninger som du oppgir blir lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser. Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig og maksimalt i 6 måneder. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser, kan du kontakte oss på e-post hr@pharmaq.no. Søkeren har rett til å trekke tilbake nevnte samtykke når som helst.