Sommerjobb – Veidekke

Er du ung og lovende, praktisk anlagt og har både førerkort, godt humør og stå-på-vilje?

Da har vi kanskje sommerjobben for deg!
Til vår drift- og vedlikeholdskontrakt i Indre Namdal ser vi etter to kjekke ungdommer som har lyst til å bruke sommeren på å hjelpe oss med å holde god standard på veiene i distriktet.

Arbeidsoppgaver:

Veidekke har ansvaret for vedlikeholdet av veiene i Indre Namdal, og i sommer har vi en rekke små og store oppgaver som vi skal gjennomføre. Som sommerhjelp hos oss vil du blant annet hjelpe oss med maling av busskur/toalettbygg og andre forefallende oppgaver. Du og din kollega vil disponere bil hos oss, hvor dere har det utstyr dere trenger til arbeidet.

Kvalifikasjoner:

  • Du har fylt 18 år og har førerkort kl. B
  • Du våkner blid og fornøyd om morgenen og spretter opp av sengen uten problemer
  • Du er glad i være ute
  • Du er en smule nevenyttig og ikke redd for å ta i et tak
  • Om du har håndtert en malerkost og har gjort litt praktisk arbeid ute/inne tidligere så kan det være en fordel

Profil:

Vi er opptatt av at alle våre ansatte skal komme like hele hjem som da de dro på jobb, og det er derfor særdeles viktig for oss at du tar Helse, Miljø og Sikkerhet på alvor og aldri tar noen sjanser eller kompromisser med sikkerheten. Det er viktigere for oss at du stopper og spør om du er usikker på hvordan du skal løse en oppgave.
Vi ser etter deg som er nysgjerrig, har lyst til å lære noe nytt og bidra til et godt stykke arbeid sammen med oss denne sommeren.

Vi tilbyr:

Du trenger ikke ha erfaring fra tilsvarende arbeid – vi skal selvfølgelig sørge for at du får skikkelig og god opplæring.
Vi kan tilby en spennende og variert sommerjobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø med høyt tempo og mye arbeidsglede.

Velkommen med din søknad!

Søknadsfrist: 31. mars 2021

Arbeidssted: Grong

Selskap: Veidekke Infrastruktur

Når kan du begynne: juni 2021

Søknas sendes inn her

For mer informasjon om stillingene, kontakt: Anleggsleder Jan Erik Børstad, mob: 481 00 927