Kundebehandler

Inspireres du av å jobbe i et veletablert selskap med gode rutiner og godt arbeidsmiljø?

Syns du det er verdifullt å se frem til å møte gode kollegaer hver morgen, være en del av et arbeidsfellesskap i et hektisk miljø hvor DU spiller en viktig rolle?

Vi vil at du skal møte Morten, han forteller dette om sin arbeidsplass:

«Jeg har vært ansatt i Gothia siden 2017. Jeg har blitt tatt godt imot av et strålende arbeidsmiljø, med gode kollegaer og en spennende bransje i utvikling. Gothia er en sosial arbeidsplass, som promoterer en helsefremmende kultur. Høydepunktene er mange og fremtiden i bedriften er veldig spennende!»

Er det slik at du også verdsetter godt humør på arbeidsplassen, ja da skal du gripe sjansen og søke deg ny jobb!

Vår avdeling i Rørvik har ledig to faste stillinger og to vikariat som Customer Handler (Med mulighet for fast stilling). Vi håndterer henvendelser fra kunder og klienter relatert til inkassosaker og førinkasso.

Arbeidsoppgaver:

Faktura og betalingshenvendelser
Inkassobehandling – muntlig og skriftlig
Rettslig og utenrettslig saksbehandling
Vi ser etter deg som er nøyaktig, strukturert og ikke minst serviceinnstilt. Du trives med å ha telefon og PC som arbeidsverktøy, og evner å håndtere flere oppgaver samtidig. Du er en god lagspiller som og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du behersker norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig. Du må ha god tallforståelse, gjerne økonomisk utdannelse og trives med å jobbe i systemer. Grunnleggende IT-kunnskaper (MS Office) forutsettes.

Arvato tilbyr:

Du vil bli en del av et internasjonalt selskap med store vekstambisjoner. Du kan se fram til en hverdag i fine lokaler, et aktivt og inkluderende miljø med flere sosiale arrangementer og en arbeidsplass hvor du spiller en viktig rolle. Vi har engasjerte ledere som involverer seg i medarbeidernes utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi kjører intervju løpende så legg gjerne inn en søknad i dag!

Søknadsfrist: Snarest og innen 31.10.2021

Søk her

For nærmere opplysninger om stillingene, kontakt HR Business Partner, Julie-Anne Bjørkavåg, mob: 938 58 383

Om arbeidsgiveren
I Arvato Financial Solutions er vi stolte av å bidra til vekst hos kundene våre. Med internasjonal ekspertise og integrerte produkter er vi en pålitelig partner, som bidrar til bedre økonomiske resultater. Vi har 7500 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig med å skape verdier for både lokale og internasjonale selskaper i et bredt spekter av bransjer, fra parkering og telekommunikasjon til media og finans. Lokal tilstedeværelse i 15 land og ekspertise innen juridiske prosesser og forskrifter, IT-plattformer, kommunikasjon og advanced analytics gjør at vi sammen kan se det store bildet – og tenke nytt.