BPA assistent

Jeg er ei snart 13 år gammel jente som søker etter en superhelt som kan hjelpe meg på dagtid i ukedagene, enkelte ettermiddager og i helgene i ny og ne. Jeg synes det er gøy med kreative aktiviteter som maling og tegning, og har ofte et prosjekt på gang. Jeg liker å være i aktivitet, og trives like godt i toppen av ei klatreløype som under vann. I tillegg må jeg innrømme at jeg bruker en god del tid på TikTok (så jeg blir veldig glad hvis du griper sjansen til å sende inn en videosnutt sammen med søknaden din). Jeg liker også baking og musikk, og er veldig glad i dyr! Det er topp hvis du også liker noe av dette. Har du dårlig humor er det helt innafor, for det har jeg også! Jeg bor sammen med mamma og pappa, to småsøsken og en superherlig hund i Grong.

En superhelt for meg er en som kan bli en viktig del av livet mitt. Jeg trenger noen til å være med meg på skolen, bli med på forskjellige aktiviteter, bake sammen med meg og hjelpe meg med litt husarbeid. Noen ganger vil jeg synes det er bra om du blir med på familieaktiviteter i helgene også. Jeg trenger en del tid for meg selv i hverdagen, så da vil jeg at du bare skal være tilgjengelig for meg hjemme i huset mitt. Det er fint hvis vi kan ta noen turer sammen også, så jeg håper du har førerkort.

En slik superhelt jeg søker etter kalles også for en BPA-assistent. BPA står for brukerstyrt personlig assistanse og er personlig og praktisk hjelp for mennesker som trenger ekstra bistand for å kunne leve et aktivt, fritt og godt liv i nærmiljøet. BPA gir frihet til å leve!

Jeg søker i første omgang etter tilkallingsvikarer, slik at vi kan se om kjemien stemmer, både for meg og deg. Hvis du er den rette superhelten for meg vil du få tilbud om fast stilling, enten deltid (10 -60 %), med mulighet for ekstravakter, eller heltid. Jeg håper vi blir enige om en stillingsprosent som passer for akkurat deg.

Assistentene vil bli ansatt hos Prima Assistanse AS, som vil ha ansvaret for bl.a. lønn, forsikringer, pensjonssparing og opplæring. Startlønn 185,38 kr/ time.

Lurer du på noe, kontakt Prima Assistanse v/ BPA-koordinator Anniken Aasen. Hun har telefonnummer 415 00 050 og e-postadresse anniken.aasen@prima-assistanse.no

Søknadsfrist: snarest

Søk på stillingen her

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.