Lærling i vei- og anleggsfaget

Veidekke er en stor aktør innen veidrift- og vedlikehold i Norge. Vi er nå på jakt etter en motivert lærling til vår drift- og vedlikeholdskontrakt i Ytre Namdal.

Vår oppgave er å holde veiene i Ytre Namdal godt vedlikeholdt og i god stand. Det kan by på mange forskjellige arbeidsoppgaver. Som lærling i vei- og anleggsfaget hos oss vil du få en variert og lærerik hverdag. Vi er tilpasset sesongene og driver med alt fra brøyting, skiltrengjøring, vedlikehold av stikkrenner, kantslått og mye mer. Arbeidet gir mulighet for maskinkjøring, og vi har i dag veihøvel, hjullaster og gravemaskin på kontrakten.

Fagbrev og mestring

Målet med læretiden er å oppnå fagbrev i vei- og anleggsfaget. Da vil du få dokumentert formell kompetanse og kan jobbe videre som fagarbeider. I Drift og vedlikehold ser vi for oss at du på sikt kan tre inn i rollen som veivokter. Det finnes også muligheter for videre utdannelse for den som ønsker det.

I Veidekke ønsker vi å satse på unge og det vil det være store muligheter for utvikling for den som er motivert for det. Vi har høyt fokus på fagkompetanse. Som lærling vil du få tett oppfølging av fagansvarlig og instruktør i samarbeid med et opplæringskontor, på veien til et fagbrev.

Vil du ta utdannelsen din gjennom vårt arbeid i Drift og vedlikehold blir du også en viktig del av den den norske samferdselen.

Om deg

Du vil jobbe sammen med erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer med deg. I tillegg får du lønn under hele læretiden, noe som gjør at du kanskje slipper å ende opp med et stort studielån etter endt utdanning.

For at du skal trives som lærling i vei- og anleggsfaget bør du like å være ute og ta i et tak. Du må kunne jobbe selvstendig, men samtidig ta del i oppgaver vi løser sammen. I Veidekke er det også viktig at du er nøyaktig og tenker sikkerhet i hverdagen. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag. For å bli lærling hos oss, må du også være punktlig og du må synes det er gøy med utfordringer, lære og utvikle deg og levere godt faglig arbeid.

Arbeidet i Drift og vedlikehold foregår stort sett ute på vei derfor er det viktig at du har fylt 18 år og har (eller er i ferd med å ta) førerkort klasse B.

Når du søker lærlingeplass hos oss må følgende være med:

  • Karakterutskrift inkludert fravær
  • Søknad med CV og evt. attester

Her kan du for øvrig lese mer om det å være lærling i Veidekke og hvilke fag vi har rettet mot vår lærlingordning.

Arbeidsted: Kolvereid

Selskap: Veidekke infratruktur

Oppstart: Etter avtale

Søknadsfrist: 7. februar 2021

Kontaktperson: Leiv Livik, mob: 482 00 615