Interiøransvarlig

Bohus Namsos søker Interiøransvarlig i 80-100% stilling

Vår interiøransvarlig går over i ny stilling hos Bohus Namsos og vi søker hans arvtager.
Er du brennende interessert i møbler og interiør? Da kan du være den rette for oss!

Våre kunder forventer det lille ekstra, og for å kunne yte enda bedre service søker vi interiøransvarlig i 80-100% stilling (stillingsprosent kan være diskutabel for rette kandidat). Stillingen innebærer jobb i hverdager og annenhver lørdag. Stillingens hovedfunksjon er salg av møbler og interiørvarer, og stillingen vil måles på dette.

Interiøransvarlig har ansvar for at interiøravdelingen fremstår som fristende for kundene gjennom å jobbe med varepresentasjon, innkjøp, kampanjer og kundetilfredshet i henhold til Bohus’ konsept og markedsføring.

Bohus Namsos har som mål å yte markedets beste service. Aktuelle kandidater må være ekstremt opptatt av å yte god service, og trigges av å overgå kundens forventning. I tillegg forventer vi at man setter stolthet i egne salgsprestasjoner, er utadvendt, nøyaktig, arbeidssom, har en “selgende” personlighet, og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Hos oss må alle ta i ett tak.

Søkere må være fylt 20 år. Erfaring fra salg av møbler eller andre kapitalvarer vil være et pluss, utdanning innen interiør likeså. Er du levende opptatt av møbler og interiør kan dette kompensere for manglende erfaring/utdanning.

Vi tilbyr:
– 80-100% stilling
– Lønn etter tariff
– Bonusordning
– Ordnede arbeidsforhold
– Hyggelig kollegaer i et godt miljø

Ved spørsmål til stillingen kan varehussjef Knut Rasmussen kontaktes på tlf. 958 82 501 (etter 29.juli).

Kortfattet søknad, samt opplysninger som CV og attester sendes til: knut.rasmussen@bohus.no

Søknadsfrist: 9.august 2020