Kundebehandler

Er du vår nye KUNDEBEHANDLER?

Vi har ledig to faste stillinger og ett vikariat hos Arvato Gothias kundesenter i Rørvik.

Vi trenger flere dyktig medarbeidere!

Arvato Financial Solutions leverer profesjonelle finansielle tjenester til både anerkjente internasjonale merkevarer, og respekterte lokale bedrifter – slik at de kan fokusere på deres egen kjernevirksomhet. Våre tjenester omhandler kontantstrøm i alle deler av kundens livssyklus: fra risikovurdering og

svindelhåndtering til betaling, faktureringstjenester og inkasso. Blant våre ansatte finner du 7500 anerkjente og pålitelige medarbeidere innen IT, analyse, finans og jus, som alle jobber mot et felles mål: Å sørge for at kundens kredittstyring skjer enkelt og effektivt, og resulterer i bedre finansielle resultater. Arvato Financial Solutions – Your backbone for growth.

Liker du å jobbe med mennesker?

Inspireres du av å jobbe i et veletablert selskap med gode rutiner og godt arbeidsmiljø?

Syns du det er verdifullt å se frem til å møte gode kollegaer hver morgen, være en del av et arbeidsfellesskap i et hektisk miljø hvor DU spiller en viktig rolle?

Vi vil at du skal møte Morten, han forteller dette om sin arbeidsplass:

«Jeg har vært ansatt i Gothia siden 2017. Jeg har blitt tatt godt imot av et strålende arbeidsmiljø, med gode kollegaer og en spennende bransje i utvikling. Gothia er en sosial arbeidsplass, som promoterer en helsefremmende kultur. Høydepunktene er mange og fremtiden i bedriften er veldig spennende!»

Er det slik at du også verdsetter godt humør på arbeidsplassen, ja da skal du gripe sjansen og søke deg ny jobb!

Vår avdeling i Rørvik har ledig to faste stillinger og ett vikariat som Customer Handler (Med mulighet for fast stilling). Vi håndterer henvendelser fra kunder og klienter relatert til inkassosaker og førinkasso.

Arbeidsoppgaver:

  • Faktura og betalingshenvendelser
  • Inkassobehandling – muntlig og skriftlig
  • Rettslig og utenrettslig saksbehandling
    Vi ser etter deg som er nøyaktig, strukturert og ikke minst serviceinnstilt. Du trives med å ha telefon og PC som arbeidsverktøy, og evner å håndtere flere oppgaver samtidig. Du er en god lagspiller som og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du behersker norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig. Du må ha god tallforståelse, gjerne økonomisk utdannelse og trives med å jobbe i systemer. Grunnleggende IT-kunnskaper (MS Office) forutsettes.

Arvato tilbyr:

Du vil bli en del av et internasjonalt selskap med store vekstambisjoner. Du kan se fram til en hverdag i fine lokaler, et aktivt og inkluderende miljø med flere sosiale arrangementer og en arbeidsplass hvor du spiller en viktig rolle. Vi har engasjerte ledere som involverer seg i medarbeidernes utvikling og vi er svært stolte av at vi har en kultur som oppfyller sertifiseringskravene til Great Place to Work.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi kjører intervju løpende så legg gjerne inn en søknad i dag!

Søknadsfrist: Snarest og innen 31.07.2021

Søk på stillingen her