Teknisk sjef

Teknisk sjef, Moelven Van Severen AS

Har du interesse og kunnskap om teknologi, maskiner og industriell produksjon?

Vil du være med bidra til en bærekraftig fremtid ved å utvikle klimasmarte produkter og bærekraftige løsninger? Moelven Van Severen søker ny Teknisk sjef. Stillingen har en nøkkelrolle i å videreutvikle virksomheten både når det gjelder forbedringsarbeid på dagens anlegg og nye investeringsprosjekter.

Er du den vi ser etter?

Arbeidsoppgaver:

  • Ledelse og utvikling av teknisk avdeling
  • Teknisk ansvar for maskiner, anlegg og eiendom
  • Sørge for godt vedlikehold og økt driftstilgjengelighet
  • Pådriver i HMS-arbeidet, med spesielt fokus på sikkerhet
  • Stillingen er en del av Moelven Van Severens ledergruppe og rapporterer til daglig leder.

Hvem er du?

Vi ønsker at du har høyere teknisk utdanning, men også teknisk fagskole i kombinasjon med relevant erfaring kan være aktuelt. Du har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk. Som person er du strukturert og målrettet med høy gjennomføringsevne. Du bidrar med engasjement, både faglig og sosialt, og du trives med å løse oppgaver både selvstendig og i team.

Vi tilbyr

I Moelven får du mulighet til å utgjøre en forskjell både i selskapet og i samfunnet, og blir en del av et konsern med en lang historie, men som også har framtiden foran seg. Hos oss blir du en del av et åpent og inkluderende miljø med stor takhøyde. Vi trives på jobb og har et godt samhold! Du får varierte arbeidsoppgaver, stor fleksibilitet til å påvirke din egen arbeidshverdag og konkurransedyktige betingelser.

For mer informasjon om stillingen, kontakt direktør Knut Johan Dreier, mob: 976 07 698 – knut-johan.dreier@moelven.no

Søknadsfrist: 6. juni 2022

Søk på stillingen her

Moelven er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet består av 33 produksjonsselskaper fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige. Moelven har også et større antall kontorer for marked, salg, service og montering, 3 300 ansatte og en omsetning på 14,8 milliarder NOK.
Moelven Van Severen AS er lokalisert i Namsos, og er et kombinasjonsbruk som produserer skurlast og høvellast. Bedriften har 68 ansatte og en omsetning på NOK 438 millioner. Moelven Van Severen er Moelvens flaggskip for Trøndelag og Nord-Norge. Våre flotte produkter leveres både til byggevarehandelen og til industrikunder.